Man mishandelt deurwaarder

LELYSTAD
Een man uit Lelystad heeft een deurwaarder mishandeld en in zijn gezicht gespuwd. Dat gebeurde in de wijk Schouw.

De politie heeft de 47-jarige man kort daarna aangehouden. De man bleek ook nog openstaande boetes te hebben. Daarom is zijn auto in beslag genomen.

Hij moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

reacties (10)

 • Corrigerend terecht wijzing

   

  De situatie was iets anders als word weer gegeven.De betreffende deurwaarder had van de persoon waar hij/zei aan de deur kwam een opdracht gekregen om bij iemand geld te vorderen . Echter deze deurwaarder bleek van twee walletje te eten ,en kwam gelijk tijdelijk ook voor een derde . Nu was het zodat de persoon feitelijk nog 40.000 euro en een voertuig van de betreffende deurwaarder te goed had volgens vonnis van rechter .De betreffende deurwaarder diende dus twee partijen ( dat mag niet ) en werkte mee aan vereenzelviging van rechtspersoon ( dat strafbaar ). En toen heeft is er dus afgereageerd op de deurwaarder die ,niet alleen zijn werk deed ,maar feitelijk nog een dikke schuld had bij wie hij aan de deur kwam. Zoals vorig staatssecretaris Mr Te. even al eens zei als je een dief betrapt ,moet deze niet zeuren als deze een corrigerend tik kan ontvangen . Wat zal jij doen als jij nog geld van iemand te goed hebt ,en een vonnis .Maar deze persoon vervolgens met plank voor zijn hoofd voor een tegen partij gaat werken en nu iets van jou verlangt dit terwijl jij nog steeds een vordering open hebt staan .

  reageer
 • Recht

   

  blijkbaar heb je meerdere ervaringen opgedaan, dat kleurt je mening !

  reageer
 • Dave

   

  Als u goed gelezen heeft,dan heeft u kunnen lezen dat ik precies hetzelfde als u zeg.Ik keur de reactie van meneer absoluut af.

  reageer
 • tja miss moeten die deurwaarders nu maar eens wat vriendelijker gaan. Worden want de meeste zijn walgelijk als ze al aan je deur komen ze genieten er gewoon van! Je hebt er ook paar bij zitten die je begrijpen en je kans geven en tips dat zijn de goeie!

  reageer
 • mar

   

  Matt nagedacht over je reactie, dus je keurt geweld goed? triest hoor!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Als je niet betaald loop je risico dat de deurwaarde langs komt. Dus waarom dan spugen en slaan.

  reageer
 • Dave

   

  Serieus?Ik ben ook geen fan van deurwaarders maar ik haal het niet in mijn hoofd om die mensen in elkaar te gaan slaan.Ze doen gewoon hun werk.Dat u het goedpraat vind ik niet goed en dat OF deze reactie laat staan is net zo erg.

  reageer
 • Matt

   

  Risico van het vak. Als je spullen afpakt van mensen kan je dat verwachten, wat de reden van het afpakken ook is. Zeer begrijpelijke reactie van de man!

  reageer
 • Shaun

   

  IT want me

  reageer
 • Gerda

   

  Ik hoop dat de man een fgevangenis straf krijgt, want een boete zal hij waarschijnlijk ook niet betalen. Sterkte voor de deurwaarder, ik hoop dat hij niet erg gewond is geraakt naar deze mishandeling.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert