Ander bedrijf verzorgt leerlingenvervoer

LELYSTAD • Do 16 april 2015 | 14:41 • Donderdag 16 april 2015 | 14:41
Het leerlingenvervoer in Lelystad zal vanaf 1 augustus worden uitgevoerd door taxibedrijf Van Slooten uit Urk. Op dit moment is het vervoer nog in handen van het bedrijf Vloettax. Omdat het contract met dat bedrijf afliep, heeft de gemeente Lelystad het leerlingenvervoer Europees aanbesteed. Van Slooten kwam als beste aanbieder uit de bus. Andere inschrijvers op de aanbesteding hebben nog 20 dagen de tijd om bezwaar te maken.

Zodra de aanbesteding definitief is, stelt de gemeente Lelystad de ouders van kinderen die gebruikmaken van het vervoer per brief op de hoogte van de veranderingen. Ook komt de chauffeur voor het nieuwe schooljaar begint persoonlijk kennismaken met de ouders en met de kinderen die worden vervoerd.

Van Slooten heeft vanuit de CAO de verplichting om een groot deel van de huidige chauffeurs aan te bieden dat ze de overstap van Vloettax naar Van Slooten maken.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel