Ander bedrijf verzorgt leerlingenvervoer

LELYSTAD
Het leerlingenvervoer in Lelystad zal vanaf 1 augustus worden uitgevoerd door taxibedrijf Van Slooten uit Urk. Op dit moment is het vervoer nog in handen van het bedrijf Vloettax. Omdat het contract met dat bedrijf afliep, heeft de gemeente Lelystad het leerlingenvervoer Europees aanbesteed. Van Slooten kwam als beste aanbieder uit de bus. Andere inschrijvers op de aanbesteding hebben nog 20 dagen de tijd om bezwaar te maken.

Zodra de aanbesteding definitief is, stelt de gemeente Lelystad de ouders van kinderen die gebruikmaken van het vervoer per brief op de hoogte van de veranderingen. Ook komt de chauffeur voor het nieuwe schooljaar begint persoonlijk kennismaken met de ouders en met de kinderen die worden vervoerd.

Van Slooten heeft vanuit de CAO de verplichting om een groot deel van de huidige chauffeurs aan te bieden dat ze de overstap van Vloettax naar Van Slooten maken.

reacties (7)

 • Daan

   

  Ik weet dat de chauffeurs en cliënten nog van niks weten wel dat de aanbesteding bezig is maar niet wie het word gegund en dat zorgt voor onrust bij de cliënten. Ze moeten het pas bekend maken als alles rond en zeker is.

  reageer
 • sipko

   

  in zeewolde gaat het ook veranderen. Geen Klomp meer, maar ook een ander... Nu maar hopen, dat qua goedkoop, er ook goede chauffeurs blijven (mee mogen verhuizen)of nieuwe goede ...want die zijn soms zeer ernstig slecht. Ik heb respect voor de ouders die hun kinderen mee laten gaan.

  reageer
 • ron

   

  @ dirk : lijkt me een beetje onzin om heel veel mensen te informeren met non informatie. als een concurrent naar de rechter stapt (dat gebeurt heel vaak) zijn we zo weer 3 maanden verder en wordt het misschien wel een ander bedrijf. Dat de huidige stand van zaken openbaar wordt gemaakt is wel goed. Daarnaast weten de klanten en zeker de chauffeurs heel vaak wel wat er speelt en aan gaat komen. dus lijkt me dat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken.

  reageer
 • Dirk

   

  En van slooten komt uit Urk en heeft een kantoor in Lelystad net als vloettax. Dus van slooten komt niet uit Lelystad

  reageer
 • Marlies

   

  Als beste bedrijf of als goedkoopste bedrijf? Nu hopen dat goedkoop niet duurkoop is....

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Dirk

   

  Ten eerste vind ik dit niet netjes dat het nu al word gepubliceerd terwijl de chauffeurs en ouders nog niet eens op de hoogte zijn.

  reageer
 • bert

   

  Van harte gefeliciteerd van slooten/ taxi flevoland mooi dat een bedrijf uit lelystad het werk heeft gekregen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert