Almeerder wil film maken over pesten

ALMERE
De 21-jarige Moreno Koning uit Almere zoekt financiering om een film te maken over pesten.

'Stop het nu' moet gaan over twee vrienden en een vriendin die worden gepest door een jongen. De film wordt opgenomen in Almere maar daarvoor is nog wel geld nodig. Daarom zijn de initatiefnemers een crowdfundingactie begonnen. Dat houdt in dat mensen geld kunnen doneren om het project te realiseren.

In totaal is er nog 7500 euro nodig. De film moet in de zomer van volgend jaar op filmfestivals te zien zijn.

reacties (5)

 • Mark

   

  Als we de titel vertalen in het engels wordt het "Stop It Now" dan kom je ook in Nederland op een heel ander soort organisatie uit. Zou ik persoonlijk heroverwegen. - Mark

  reageer
 • Saskia

   

  warr kan ik dan geld geven?

  reageer
 • Jan B

   

  ik kon ook al niets vinden over voorgaande tv producties. Moreno, stuur dan een linkje naar die betere productie. Diegene die ik wel vond waren niet echt goed! Ben benieuwd!

  reageer
 • moreno

   

  Hoi R Ik vind je het jammer dat u er zo over denkt. Het kanaal dat u heeft gevonden is niet meer in gebruik. Via your tv Nederland kun je beter producties vinden.

  reageer
 • Google eens op Moreno de Koning en ontdek dat deze jongen geen filmmaker is. Jammer dat Omroep Flevoland hier aandacht aan besteed. Niet echt research gedaan lijkt mij zo. Klopt niets van deze informatie. Kijk een filmpje op zijn kanaal en je weet genoeg!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert