Verdachte brand Paulus Potterstraat voor rechter

ALMERE
Voor de rechtbank in Lelystad staat vrijdag de man terecht die wordt verdacht van brandstichting in een huis aan de Paulus Potterstraat in Almere. Dat was 7 januari.

Het gaat om een pro-formazaak. Dan wordt bekeken of er nog nader onderzoek nodig is. En er wordt bekeken of het voorarrest van de verdachte moet worden verlengd.

Deze 32-jarige man wordt verdacht van moord, poging tot moord en brandstichting. Bij de brand kwam de 52-jarige moeder van de verdachte om het leven. De stiefvader van de verdachte liep brandwonden op. En de twee kinderen van de verdachte waren ook in de woning aanwezig op het moment van de brand. Eén liep brandwonden op, de andere ademde rook in.


reacties (5)

 • Rechtspraak

   

  Ik ken hem...Ik ben er net als jij inderdaad niet bijgeweest, maar ik weet dat hij een leugenaar is..Er blijven mensen in zijn onschuld geloven, hoe belachelijk is dat? Dat zegt iets over de intelligentie van deze mensen...Hij heeft het huis in brand gezet! Met benzine....

  reageer
 • Iemand

   

  Jou reactie is echt belachelijk. Jij hebt hulp nodig. Je bent er niet bij geweest toch? Nee precies. Hou lekker je mond dicht dan.

  reageer
 • Rechtspraak

   

  Ach, ach hij blijft ontkennen dat hij het met opzet heeft gedaan. Wat een leugenaar zeg!! Eens een leugenaar, altijd een leugenaar..Vaststaand feit is dat hij het huis in de fik heeft gezet en dan als smoes zeggen: Ik wilde niemand pijn doen..Hoe geloofwaardig is dit mensen? Toevallig weet ik dat het een pathologische oftewel ziekelijke leugenaar is...

  reageer
 • Almere

   

  Als hij schuldig is aan de moord op zijn moeder en het opzettelijk in brand zetten van het huis, waardoor ook zijn stiefvader er slecht aan toe is, dan verdient hij de zwaarste straf die er is...Dan moet er gerechtigheid zijn, want deze daad is te gruwelijk voor woorden. En hij blijft een gevaar voor de samenleving.

  reageer
 • MV

   

  Hoop dat er snel duidelijkheid komt in deze akelige zaak.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert