Storing informatieborden verholpen

ALMERE
De informatieborden langs de dreven in Almere die de plek en bezettingsgraad van parkeergarages aangeven hadden de afgelopen dagen last van een storing.

De borden gaven aan dat de garages constant vol waren. Dit terwijl er nog voldoende plek was.

Volgens een voorlichter van de gemeente komt dit wel vaker voor en kan de storing meestal snel weer worden verholpen.

reacties (7)

 • ron

   

  de eerste niet voor iedereen heldere plattegrond wordt n.m.m. al maanden niet meer gebruikt terwijl mensen in de reacties er wel naar refereren. op die manier kan ik de reacties dan ook niet serieus nemen. Overigens gebruik ik de info nooit en heb altijd een plekje op mijn keus. ik heb ook het systeem van 3 minuten naar links en 6 minuten naar rechts nooit echt begrepen als zinvolle info.

  reageer
 • mam

   

  Info klopt inderdaad nooit, aan het eind van de Veluwedreef nog 3 minuten naar de parkeergarages, als je aan het eind van de Cinemadreef bent, moet je nog steeds 3 minuten rijden. Ik snap het niet, misschien ligt het aan mij.

  reageer
 • E Behrens

   

  Google het programma kanniewaarzijn Almere hier komt duidelijk naar voren de waanzin van deze borden waar niemand iets van begrijpt !!!

  reageer
 • Kivi

   

  Ik kom bijna iedere dag in Almere. Die borden hebben nog nooit normaal gewerkt. Zonde van alle moeite. Als ze het wel zouden doen zijn de weg aanduidingen nog een raadsel voor mensen die de weg niet goed kennen.

  reageer
 • kritisch

   

  Lekker 1 miljoen aan borden die het met regelmaat niet doen en nu ook 1 miljoen aan een pier, ach in Almere een miljoen meer of minder maakt niets uit, want het kan in Almere terwijl de raad zand in haar ogen wordt gestrooid of we zitten met z'n allen lekker te slapen. De raad moet zich schamen om de gemeente met deze manier met publiek geld om te laten springen

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Ab

   

  Tuurlijk komt vaker voor, niets aan de hand. He doe ffe normaal. Dit apparaat heeft klauwen vol met geld gekost en voegt sowieso geen waarde toe. Maar de gemeente baggaliseert maar. Ondertussen wel Aangeven dat er bezuinigd moet worden.

  reageer
 • E.Behrens

   

  Dit is al een aantal maanden gaande !!Deze borden blijven weggegooid geld !!! Zonde

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert