Racefietser ernstig gewond na aanrijding

EMMELOORD
Een racefietser uit Emmeloord is ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een bestelauto op de Amsterdamweg in zijn woonplaats. Dat meldt de politie. 

Het ongeluk gebeurde zaterdag aan het eind van de middag. De man is met zwaar hoofdletsel naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. 

Vermoedelijk heeft de fietser geen voorrang verleend maar de politie doet nog verder onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

reacties (12)

 • Jaja

   

  Enige verschil is dat de autos vaak op de weg horen waar die fietser niks te zoeken heeft

  reageer
 • Het verkeer is een spel met duidelijke regels, maar SOMMIGEN maken daar toch echt flink misbruik van om die regens aan de laars te lappen. Laatst stak ik met me dochter gewoon keurig over hoor ik in 1keer ping ping, "de meeste hebben niet eens een bel" ja hoor daar had je zo iemand met dunne wieltjes en voorover gebogen op het stuur konden nog maar net veilig aan de overkant komen of er was een botsing geweest. En nee ik scheer ze niet over 1 kam maar grotendeels denkt wat op tv kan ( waar alles is afgezet ) kunnen wij ook in het gewone verkeer. En tja dat gaat nou eenmaal niet.

  reageer
 • Jan

   

  Ik heb een racefiets in de schuur staan en er al heel lang niet op gereden maar als ik de reacties zo lees ga ik er ook maar nooit meer op stappen. Straks zien ze me aan voor wielrenner meer alle vooroordelen die er bij horen...

  reageer
 • Tom

   

  ik heb het dit weekend ook weer ruimschoots mogen aanschouwen op de Stobbeweg: pelotons van 20 man of meer, 2 naast elkaar, flink doortrappen en dat ook blijven doen op de kruising met de Abbertweg of als er een tegenligger aankwam: ze donderen allemaal maar op want Wij Zijn Wielrenners, iedereen moet voor ons Opzij!. Wat mij betreft is het tijd voor verkeersbeperkende maatregelen. Voor de snelheid en het weggebruik. Het leuke blijft natuurlijk dat je als automobilist verzekeringstechnisch aansprakelijk blijft, ook al rammen ze met 40 km/uur op je auto in.

  reageer
 • Michelle

   

  Al die wielrenners denken dat ze god zijn. Ik zag er van de week zelfs een op de dijk rijden. Ze denken maar dat ze alles mogen. Het seizoen is er weer voor en ze rijden als idioten. Dan ga je dit krijgen. Ik heb er geen medelijden mee.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • lelystad

   

  Duidelijk de fietser heeft weer eens geen voorrang verleend. Zoals op de foto te zien is.

  reageer
 • Dick

   

  Lijkt mij een No brainer. Fietser heeft om wat voor reden dan ook geen voorrang verleend. Maar we zullen de bestuurder van het busje wel weer beschuldigen van te hard rijden.

  reageer
 • sj

   

  Niet gestopt voor de haaien tanden. Ja het jagt seizoen is weer geopend. Van de week ook al weer van die leuke wielrenners op de urker weg gehad en dan zeg je er wat van krijg je een grote mond van ze.

  reageer
 • Pzaal

   

  Dit zat er een keer aan te komen, Ik heb zo vaak vol op me rem moeten gaan staan omdat die spotfietsers gewoon lak aan alles en iedereen hebben.

  reageer
 • Jaja

   

  Ze moeten die wielrenners eens aan gaan pakken.

  reageer
 • Piet NOP

   

  ... Zo wordt tenminste toch iets bekend!!!! Maar ik vind dat je wel gelijk hebt... .

  reageer
 • oost

   

  Alles is onbekend. Waarom wordt er dan melding van gemaakt.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert