Geen extra bezuinigingen in Dronten

DRONTEN
De gemeente Dronten gaat de komende jaren niet extra bezuinigen en er is zelfs ruimte voor nieuw beleid. Dat blijkt uit de Kadernota.

Vanaf 2018 is er een tekort dat oploopt tot bijna 900.000 euro. Daarvoor zijn al bezuinigingsplannen gemaakt, maar door de aantrekkende economie hoopt de gemeente Dronten die bezuinigingen niet door te hoeven voeren.

Voor volgend jaar is er ruimte voor nieuw beleid. Het college van burgemeester en wethouders wil drie miljoen uittrekken voor eenmalige projecten. Dat geld wordt uit de algemene reserve gehaald. In juni buigt de gemeenteraad zich over de kadernota.

reacties (3)

 • hans v veen

   

  mooi bericht geen extra bezuinigingen..... dus gaan de lasten omhoog een automatische gevolg.Er is geen beleid in dronten dus elke verandering is nieuw beleid, dus ook daar worden we niets wijzer van kortom het lijkt een mooi bericht maar de inhoud is lucht.3

  reageer
 • KC

   

  Nieuw beleid? In Dronten wordt het zeker wanbeleid wat ook beleid is! .

  reageer
 • me

   

  Dat zijn mooie berichten dan kan er dus een hele mooie subsidie voor zonnepanelen gereserveerd worden hebben wij als burgers ook iets aan het voorbeeld is is omliggende gemeentes al gegeven

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert