D66 wil politiek de mond snoeren over De Deel

NOORDOOSTPOLDER
D66 in Noordoostpolder wil dat de politiek zich niet bemoeit met de plannenmakerij voor het stadshart. De partij vindt dat de bevolking en de ondernemers maar moeten aangeven of, wat en hoe er gebouwd moet worden op De Deel.

De partij wijst op het verleden toen de politiek zich wel nadrukkelijk met het plan bemoeide. Dat liep mis, want na twaalf jaar van plannen maken is er nog steeds nets gebouwd op De Deel en staat er een miljoenenverlies in de boeken, aldus de democraten.

De motie van D66 wordt aanstaande dinsdag in de gemeenteraad besproken.

reacties (7)

 • HH

   

  Dat is exact het probleem met Gemeenteraadsverkiezingen: je zal het moeten doen met de mensen die op de lijst staan. En er komen nauwelijks nieuwe namen bij. Dat deze menen niet capabel zijn om grote projecten te sturen is in het verleden al talloze malen gebleken.

  reageer
 • sjon

   

  Als je suggestie waar is, waarom worden deze personen dan gekozen. Zijn de inwoners van de Noordoostpolder dan zo dom, dat zij op deze personen stemden..? Het zou de D66 sieren indien zij de vergoeding voor de raadsvergadering in een pot zouden doen vanwaaruit de bevolking kan punten om tot goede plannen te komen. Ze doen het immers zelf niet, en dus behoeft men ook daar dan niet voor beloont te worden..Maar wat denkt u zullen zij daartoe bereid zijn??

  reageer
 • .\/\/.

   

  D66 geeft eerlijk toe wat de rest niet durft te zeggen: de politiek slaagt er niet in een goed plan te maken. Dus dan is het nu de beurt aan....(wie het weet mag het zeggen).

  reageer
 • HH

   

  Deze redenatie gaat op als er capabele mensen op de lijst staan. Daarvan is in NOP geen sprake, dus...

  reageer
 • Simpel

   

  Er staat nog geen enkel verlies in de boeken, dat wordt weggemoffeld. U moet straks alleen wat meer OZB betalen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • sjon

   

  Leuk hoor als men mensen op de verkiezingslijst vermeld, die daarna het geld opstrijken en de bewoners het werk waarvoor zij zijn geplozen laten ophoesten. Lekker makkelijk... Kom op zeg kom met plannen...U wordt er dik voor betaald.

  reageer
 • Espelaar

   

  Mijn steun hebben ze. Politiek komt voldoende aan bod bij het verlenen van vergunningen enz. Maar vrees dat de motie het niet zal halen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert