Verdachte overval grillroom aangehouden

LELYSTAD
De politie heeft een man uit Lelystad aangehouden die wordt verdacht van het plegen van een overval in een grillroom aan de Griend 31 in Lelystad. De overval werd vorig jaar april gepleegd.

De eigenaar en zijn 8-jarige zoontje werden overvallen door twee mannen. Een van de overvallers had een boksbeugel bij zich en ze bedreigden en mishandelden de eigenaar.

De zaak werd behandeld in Opsporing Verzocht en Bureau Flevoland. De tips die na die uitzendingen binnenkwamen, hebben geleid tot de aanhouding van de Lelystedeling. Hij wordt ook verdacht van handel in verdovende middelen. De politie is nog op zoek naar de tweede verdachte.

reacties (3)

 • boos!

   

  Leuke van alles is.. is dat de "dader" die gepakt is, nog de verkeerde is geweest ook.. de jongens die in de rode citroënreden hebben zich gemeld bij de politie! Dat waren namelijk dolle jongens die rondjes aan t rijden waren.. ze hebben dus de verkeerde, en ik kan het weten!

  reageer
 • Jake

   

  gezien de vorige reacties: door oplettende burgers is een verdachte aangehouden, je moet de persoon in kwestie alleen nog maar op te halen en in te sluiten. En daarna de juiste vragen stellen en geen fouten maken anders staat is zo weer buitenšŸ˜‚

  reageer
 • KC

   

  Goed gedaan! Jullie hebben een goede CAO verdiend. .

  reageer
 • Herman

   

  Wat een kinderachtige reactie.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert