Auto van de weg op de Tussenring

ALMERE
Een auto is zaterdagmiddag op de Tussenring in Almere van de weg geraakt en achterwaarts in een greppel beland. Dat gebeurde in de bocht naar de Hogering in de richting van Almere Stad.

Waarom de auto van de weg raakte, is nog onbekend. De bestuurder is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Door het ongeval en de berging van de auto was de weg ongeveer een uur afgesloten.

reacties (4)

 • George

   

  Ik zou meteen naar de garage gaan als je achterkant bij 70km al gaat glijden in deze bocht. Nieuwe banden en een setje nieuwe schokbrekers erop is het al opgelost waarschijnlijk.

  reageer
 • Jeroen

   

  Misschien moet je je eigen auto eens nakijken. Wanneer je auto bij 70km bij zo een bocht al begint te glijden, is er technisch iets absoluut niet in orde.

  reageer
 • Peter

   

  En het lijkt mij sterk dat jij vanaf je luie stoel de oorzaak weet van dit ongeval. Wellicht is de bestuurder onwel geworden. Niet oordelen als je het niet exact weet. Trouwens erg onverantwoordelijk dat jij je auto niet onder bedwang hebt als ie met 70 al gaat glijden

  reageer
 • richard

   

  Gevalletje 100 door de bocht. Er staat niet voor niets. 50 km ik neem deze bocht wel eens met 70 dan gaat mijn kont van mijn voertuig al glijden. En mensen ga nou niet reageren van chauffeur reedt 50. Want dat lijk me sterk.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert