De 5 leukste activiteiten op Koningsdag

FLEVOLAND • Zo 26 april 2015 | 16:43 • Zondag 26 april 2015 | 16:43
Wat is er nog meer op Koningsdag te doen dan alleen maar rommelmarkten? Hier de 5 leukste activiteiten op maandag!

- JOEK autocross in Ens
De inschrijvingen zijn helaas gesloten dus zelf meerijden zit er niet meer in. Maar kijken en genieten van de rondvliegende modder kan natuurlijk wel. Bij de Joek-autocross in Ens doen zo'n tachtig deelnemers mee dus is er genoeg te zien.

- Touwtrekken in Zeewolde
Wil je zelf je handen uit de mouwen steken, ga dan touwtrekken! Met een groep van 6 personen kan je je kracht testen op het evenemententerrein in Zeewolde. Meld je wel even aan via de website.

- Waterball in Lelystad
Drijven in een grote bal op het water. In het Zilverpark in Lelystad gaan ze van dit soort ballen neer zetten. Loop over het water en zorg dat je niet nat wordt.

- Feesten in Almere
Van DJ's tot een bands. Op de Grote Markt in Almere wordt vanaf twaalf uur 's middags tot diep in de nacht muziek gemaakt. Onder andere DJ Gregor Salto en DJ Jean treden er op.

- Kampioenschap Eierengooien in Biddinghuizen
Het heet eieren gooien maar het gaat om het vangen. Probeer een rauw ei te vangen dat van een zo groot mogelijke afstand wordt gegooid. Sta jij het verst en is het ei heel, dan heb je gewonnen.

Wil je wat anders? Bekijk dan de kaart met alle activiteiten uit de hele provincie:




WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel