Negende editie Flevotruckerstour

DRONTEN
De Flevotruckerstour is maandag voor de negende keer gehouden in Dronten. Tientallen vrachtwagenchauffeurs deden hier op Koningsdag traditiegetrouw aan mee.

Zeventig mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking reden mee met de rondrit door de dorpskernen van Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen.

De chauffeurs en hun passagiers werden begeleid door zo'n twintig motorrijders van de Motortourclub Dronten.

reacties (11)

 • Tom

   

  Ik vind het top!! Bijna bij elk topic wat hier bij OFL geplaatst wordt springen de mensen die teveel azijn gedronken hebben uit de kast en zou je bijna gaan denken dat niemand iets meer goed kan doen. Maar ik ben ervan overtuigd dat het slechts een kleine minderheid is; laat daardoor zulke leuke dingen niet verpesten!

  reageer
 • Cornelis

   

  Beste mensen, Ik heb vandaag als chauffeur meegedaan aan deze truckersdag. Maar ik hoop dat de mensen die hier negatief op reageren zelf eens ervaren wat een liefde je hiervoor terug krijgt. Dit is voor veel van deze mensen een dag waar ze heel het jaar naar uit kijken. En ik heb hier graag een vrije dag voor over. Het is toch prachtig dat je mensen met beperking zoiets moois kan geven. En hulde voor alle mensen die langs de kant stonden te zwaaien!

  reageer
 • Jan

   

  Prima! Op voorwaarde dat u dan zelf wel een vrije dag opoffert om de gehandicapten een leuke dag te bezorgen natuurlijk! En voor 'jopie': Jammer dat 9 van de 10 niet zwaaiden en dat u daar verbolgen over bent. Ik hoop voor u dat ze de volgende beter opletten. Wel knap dat u van buiten de cabine toch de diagnose kunt stellen dat slechts (exact?) 20% van de passagiers een handicap heeft. Schriftelijke studie medicijnen gevolgd?

  reageer
 • Ingrid

   

  Ik heb gezwaaid. Ze zwaaiden allemaal terug met een grote lach op hun gezicht.

  reageer
 • marie

   

  wat knap dat je zo maar kan zien in die 10 seconden dat de vrachtwagen langskwam dat die gene die mee mocht rijden geen handicap heeft. de meeste artsen of psychiaters hebber er toch echt veel langer over gedaan om een diagnose te kunnen stellen!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • mattie

   

  Je krijgt zeker niet genoeg aandacht !! Gewoon wat neer zetten zodat anderen op je reageren .Echt zielig ben je dan !!

  reageer
 • Drontense

   

  Je hebt helemaal gelijk Genieten.

  reageer
 • Drontense

   

  Nou dan zou u eens mee moeten helpen en kijken dan dit verhaal op te hangen.Ik stond er bij en er zijn heel veel mee gegaan en sommige hadden begeleiding nodig of een ouder en EHBO.Ik wordt hier zo moe van pffff.Plaats dan niets Ze hebben allemaal een prachtdag gehad.En alle eer aan de chauffeurs die hun vrije dag ervoor opofferen......

  reageer
 • pietje

   

  Macho-mannetjes ,afschaffen die zooi!

  reageer
 • ik

   

  Je ziet het soms niet dat ze een handicap hebben. Bovendien, als het u niet zint, dan gaat u de volgende keer niet kijken, probleem opgelost. Resepect voor de collega chauffeurs, ik hoop er volgend jaar weer bij te zijn

  reageer
 • jopie

   

  Nou ik heb weer staan kijken maar 9 vd 10 zwaaien niet eens meer en 20% vd passagiers hebben een handicap. Het draait meer om hun vrouw en knderen die zie je wel allemaal zitten...wat een onzin! 959836

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert