Verdachten vals geld aangehouden

ALMERE
De politie heeft maandagavond in Almere twee verdachten aangehouden voor het uitgeven van vals geld. Het tweetal kon worden opgespoord via cameratoezicht. Dat meldt de politie.

Eerder op de dag waarschuwde de politie al dat er in een horecagelegenheid en op de vrijmarkt valse briefjes van vijftig en twintig euro waren aangetroffen.

De twee verdachten zitten vast. Via beelden van het cameratoezicht wordt nog onderzocht of er meer mensen vals geld hebben verspreid.

reacties (4)

 • niels

   

  vals geld. zwart geld is dat je bijv je playstation op marktplaats verkoopt, en er geld voor krijgt. de bank kan er dan geen belasting bij op doen.

  reageer
 • Gerrit

   

  zal wel om vals geld gaan. Zwart geld herken je makkelijk door de kleur ;-)

  reageer
 • Bart Kelly

   

  Ik heb een telefoon verkocht via Marktplaats. Afspraak gemaakt via telefoon en hij is bij mij thuis opgehaald door 2 mannen en een vrouw. alles betaald met 50 eurobiljetten. Nu blijkt dat alle biljetten vals zijn het gaat om een bedrag van 515 euro!! hierbij wil ik iedereen waarschuwen voor valse 50 eurobiljetten. heb aangifte gedaan bij de politie inmiddels. Zijn er meer mensen die dit mee hebben gemaakt en ook door 2 mannen en een vrouw zijn bezocht. Dit moet gestopt worden!

  reageer
 • Stefan

   

  Is het nu zwart of vals geld?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert