Feest eerder gestopt vanwege kou

ALMERE
Het afsluitende feest van Koningsdag op de Almeerse Grote Markt is een uur eerder gestopt dan gepland. Door de dalende temperatuur vertrokken mensen al snel.

Volgens de organisatie was het feest op het plein de hele dag druk bezocht, mede vanwege het zonnige weer.

Maandagavond werd het dansende publiek getrakteerd op optredens van de twee bekende dj's Jean en Gregor Salto, afgewisseld met dj's uit de lokale horeca. De muzikale optredens van zowel Koningsnacht als Koningsdag werden georganiseerd door de horecaondernemers van de Grote Markt, Ondernemersvereniging Stadscentrum Almere en de stichting Ontspanning Cultuur en Educatie (OCE).


reacties (5)

 • cirefrin

   

  Organisatie top dagen.Complimenten!Weinig tot geen problemen. Mooi feest. Op voor 2016

  reageer
 • koos

   

  Vraagt de journalist nou echt aan mensen of ze vinden dat het vuil tussendoor moet worden opgeruimd? Lekker positief weer. Die is zeker nog nooit op een festival geweest. paar duizend mensen even aan de kant voor de bezemwagen haha.

  reageer
 • Jeroen

   

  Zou het niet ook te maken kunnen hebben met de "publiekstrekkers" DJ Jean, en Vato Gonzalez? Nou niet bepaald DJ's die tegenwoordig nog publiekstrekkers zijn. De tijd dat zij publiekstrekker waren, ligt al heel wat jaartjes achter ons. Het was duidelijk te merken, dat acts zoals de Dirty daddys het publiek veel meer opzweepten. Voor onze groep was het iig reden om lekker op tijd naar huis te gaan.

  reageer
 • krekkie

   

  misschien heb ik niet goed opgelet want ik vind het wel erg druk in de avond. wel heeel erg koud.....

  reageer
 • fred

   

  het was echt heel leuk. en wat een drukte. volgend jaar weer!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert