Drontenaar wil extern onderzoek gemeente

DRONTEN
Drontenaar Cees Beers wil een extern onderzoek naar de administratieafdeling van de gemeente Dronten. Beers vermoedt dat de gemeente een ernstig automatiseringsprobleem heeft. Daarom wil hij dat het College Bescherming Persoonsgegevens onderzoek doet bij de gemeente.

Beers vroeg bij de gemeente een overzicht op van instanties die zijn persoonsgegevens hadden gekregen. Achttien advocatenkantoren zouden zijn gegevens hebben opgevraagd voor een echtscheiding, terwijl Beers al 41 jaar is getrouwd. Ook stond er een overlijden in het buitenland vermeld.

De gemeente heeft hiervoor excuses aangeboden. Een voormalige medewerker zou een fout hebben gemaakt. Beers legt zich niet neer bij deze uitleg. Hij gelooft niet dat het de schuld is van een voormalig medewerker.

reacties (5)

 • Petra

   

  Vraag van dhr Beers kan ik snappen. Mocht het worden ingewilligd, dan lijkt het me logisch dat de rekening ook naar dhr. Beers gaat.

  reageer
 • Kaatje

   

  Natuurlijk legt dhr Beers zich hier niet bij neer! Weer iets gevonden om in de aandacht te (blijven) staan. Wat is het volgende? Weer een nieuw WOB-verzoek indienen? Las van de week iets over zogenaamde "broodwobbers" in de media. Zou dhr Beers daar ook onder vallen?

  reageer
 • Bart

   

  Ja vast... Ik denk eerder dat een ambtenaar deze man een loer heeft gedraaid en zoiets mag niet ongestraft blijven. De Gemeente Dronten is sowieso een anarchistische organisatie waar men te pas en te onpas inwoners schoffeert.

  reageer
 • Je verward onderbuikgevoelens met feiten.

 • T.

   

  Wat is die man aan het drammen, kan hij niet accepteren da ter wel eens een foutje gemaakt wordt. Lijkt inderdaad alsof hij een verborgen agenda heeft.

  reageer
 • henk

   

  Op deze manier probeert hij een detailhandel vergunning op zijn bedrijfspand aan de amstel af te dwingen.

  reageer
 • Jos '56

   

  Zooo, dus jij weet er alles van ??

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert