Man zoekt bumperklever via Facebook

URK
Urker Riekelt de Boer is via Facebook op zoek naar de automobilist die er voor zorgde dat hij met zijn auto een ongeluk kreeg op de N50. Zijn bericht op Facebook is al zo'n duizend keer gedeeld.

De Boer haalde vrijdagochtend ter hoogte van Hattemerbroek enkele auto's in toen de automobilist begon met bumperkleven. Toen de Urker na het inhalen naar de rechterrijbaan kon, ging de andere auto vlak voor hem rijden en stond de bestuurder plotseling op de rem.

De Boer raakte met zijn auto in de berm en sloeg vijf keer over de kop, maar hij raakte niet gewond. De veroorzaker van het ongeluk reed door. Volgens De Boer onderneemt de politie niets en daarom heeft hij een oproep via Facebook gedaan. Hij heeft nog geen bruikbare tips gekregen.

reacties (8)

 • Andreee

   

  Het is een eenzijdig ongeluk en de veroorzaker is de Boer zelf.

  reageer
 • Japie Patat

   

  Maar wel door toedoen van een brake test. Het enige wat ik iedereen aan kan raden is : Koop een dashcam! Iedereen zegt dat zijn Russische praktijken maar meer en meer noodzakelijk in Nederland.

 • Klaas

   

  Bij heel veel mensen gaat er een ''verkeerde'' KNOP om in het hoofd als ze een auto instappen!

  reageer
 • keeze

   

  Als jij naar rechts rijd na het inhalen zodat een ander je in kan halen,en deze haalt je in en gaat zowat voor je op de bumper en trapt dan de rem in,om iemand bewust wat aan te doen. Als deze maloot dit vaker doet is het wachten op dodelijke slachtoffers! Onbegrijpelijk dat de politie dan ook niets doet,want hangen camera s genoeg.stel je voor dat er een gezinnetje in zat..met kleine kindjes en ze overlijden..nou de politie doet niets..de politie heb het te druk met files veroorzaken en te staken.Belachelijk!Henderik zit de plamuur er al op

  reageer
 • Recht

   

  Klopt de politie kan niets. Er is geen kenteken van het andere voertuig. Er hangen op dat stuk geen camera's en er zijn geen getuigen die het kenteken hebben. Dus de politie zou wel willen maar kan niets .

  reageer
 • Jan Keizer

   

  Maar ik vraag mij af.. Waarom DOET de politie niets ? Of is dat verkeerd opgeschreven. Als ik het stukje lees begrijp ik dat er ook geen gegevens zijn van de "veroorzaker" behalve dan dat het een grijze Peugeot betreft... Ik denk dat het eerder is dat de Politie niets KAN....

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Theo

   

  Probleem is vaak onbegrip. Mensen die haast hebben kunnen vaak geen begrip opbrengen voor mensen die geen haast hebben. Proberen dan vaak provocerend door middel van lichtsignalen e.d. jr aan de kant te drukken. Begrip hebben voor iemand die geen haast heeft zou een hoop ergenis schelen.

  reageer
 • bb

   

  Hoezo andere bestuurder die heeft toch niks fout gedaan 2 seconden afstand dat hoor je te houden en niet op een bumper gaan zitten dan raak ik ook altijd mij rem even aan dan houden ze wel afstand maar wie fouten maak moet op de blaren zitten en dat geld ook voor urkers

  reageer
 • Japie Patat

   

  Nee, jij mag je rem niet onnodig bedienen. Dus ben het wel met Jos '56 eens. Maar ik ken het gevoel van ergernis als er weer eens een traaghans voor je zit waardoor jij die vrachtwagen net niet voorbij kunt. Waar ik op doelde is dat meneer de Urker zelf waarschijnlijk behoorlijk op de claxon en zijn grootlicht is gegaan. Tja en hoe fout dat dan ook is, je lokt daarmee wel een braketest uit. En nogmaals, op 10cm van je voorganger af zitten, daar geloof ik geen bal van.

 • Japie Patat

   

  Tja, hij zal wel aardig ergernis hebben veroorzaakt door met veel te weinig snelheid in te halen. En 10cm is wel heel erg overdreven. Ik twijfel zwaar aan het oprecht zijn van deze Urker.

  reageer
 • Jos '56

   

  Ook al zou hij ergernis hebben veroorzaakt, de andere bestuurder is zwaar fout !!

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert