Woningbouw eerste stap op weg naar MFG

SWIFTERBANT
De gemeente Dronten gaat proberen een opdrachtgever en exploitant te vinden voor de bouw van 30 sociale huurwoningen in het multifunctionele gebied in Swifterbant. Daarover gaat de gemeente overleggen met Oost Flevoland Woondiensten.

De realisatie van het complex sociale huurwoningen is een belangrijke stap om een multifunctioneel gebied mogelijk te maken. Er is nu afgesproken dat de gemeente probeert een bouwer voor de woningen te vinden, terwijl stichting De Oeverwal zich richt op de andere onderdelen van het gebied.

De Oeverwal wil graag een MFG realiseren op de plek van kerk De Hoeksteen, waarin zorgvoorzieningen, seniorenwoningen en de bibliotheek worden samengebracht.

reacties (1)

  • Hans

     

    oeverloos gedraal! Moet de gemeente weer het werk, lees geld regelen want OFW is platzak. Waanzin ten top. Gemeente laat de kerken lekker zitten en laat een bouwer zo nodig enkele appartementen neerzetten op de lege plek. Dit is realistisch en kost de gemeenschap niet half zo veel geld als het flut plan van de Oeverwal.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert