Grote schade door brand bij Flevo Delta

DRONTEN
Op het complex van atletiekvereniging Flevo Delta aan de Educalaan in Dronten heeft vrijdagavond een brand gewoed. De mat en de installatie voor het polstokhoogspringen zijn volledig vernield. Daarnaast is er ook brandschade aan de atletiekbaan. De voorzitter van de vereniging schat de schade op 100.000 euro.

Het is nog niet duidelijk hoe de brand is ontstaan. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar brandstichting.

Deze week wordt bekeken of de schade hersteld kan worden en of alle geplande activiteiten door kunnen gaan.

Bron: Ledenpagina A.V. Flevo Delta

reacties (4)

 • Drontenaar

   

  Erg jammer dit huftergedrag! Strenge straffen en een hogere pakkans is een deel va de oplossing. Verder moeten ouders hun kroos in toom houden! Dat dit soort sportgelegenheden eigendom van de gemeente is vind ik discutabel. Laat ieder doen wat hij wil maar dit ook zelf bekostigen.

  reageer
 • Peter avnop

   

  echt heel triest zeg al zo ander mans spullen vernield

  reageer
 • Drontense

   

  Dit vliegt niet vanzelf in de brand.Echt een laffe daad !! Waarom weer je schiet er niks mee op lijkt mij. En wie moet dat betalen.Wees een held geeft je zelf aan. Maar dat zal wel niet gebeuren. Zo zinloos niks is meer veilig tegenwoordig .

  reageer
 • Ilse

   

  Heel triest als dit inderdaad brandstichting mocht zijn. Ik hoop het niet. Maar ik moet zeggen dat dit wel een beetje bij deze tijd past. Werkelijk niets is veilig voor vandalen. Niet gewoon op straat, niet in je eigen voortuin, niet in scholen of in winkelstraten. Ik blijf me verbazen over het gemak waarmee mensen hun leefomgeving verklieren en dit ook nog normaal schijnen te vinden, om vervolgens te gaan klagen dat er nergens iets te beleven of te doen valt

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert