Meer belangstelling voor campermarkt

ZEEWOLDE
De campermarkt afgelopen weekend in Zeewolde hebben belangstellenden vanuit het hele land getrokken. Er stonden zo'n 70 campers te koop op Camperpark De Wielewaal. Vorig jaar waren dat er ruim 40.

Het bezoekersaantal is hoger, omdat er geen entree meer wordt gevraagd. Het verkoopweekend werd voor het tweede jaar gehouden. Afgelopen weekend zijn er zeker 5 campers verkocht in Zeewolde.

De bedoeling is dat de campermarkt in het najaar een vervolg krijgt.

reacties (6)

 • Mink

   

  en hoe positief je in het leven staat :-)

  reageer
 • franken

   

  is het bekend wanneer in het najaar

  reageer
 • Vacantieganger

   

  De organisatie had wel de weg bewijzenring wat beter kunnen regelen. Ik woon in Flevoland en heb me toch nog suf gezocht. Alle aangeboden campers waren van particulieren (markt heet ook officieel de particuliere campermarkt) daarmee dus geen opdringerige verkopers bij de campers. Ik oriënteer me nog en heb nu goede ideeën opgedaan.

  reageer
 • Jeroen

   

  Heb er een gezellige middag gehad. Zo fijn om drie campers te zien welke mijn interesse hadden zonder daar stad en land voor te hoeven afrijden, helaas indeling of staat vd camper dan weer niet helemaal volgens verwachting. Ook leuk dat er wat standhouders waren met nevenproducten. Als in het najaar aanschaf nog niet gelukt is kom ik zeker weer.

  reageer
 • dame

   

  Jammer dat ik er niet van wist want ik had best wel interesse, in het najaar maar eens een kijkje gaan nemen dan maar

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Tentje

   

  Oeps.....wat een groeiende belangstelling! 5 verkocht en de rest die hun camper kwijt wilden bleven ermee zitten. Is maar net hoe je dit bericht wilt lezen...

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert