Stomdronken vrachtwagenchauffeur betrapt

EMMELOORD
De politie heeft dinsdagmiddag in Emmeloord een stomdronken vrachtwagenchauffeur uit Litouwen van de weg gehaald. De man had ruim vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.

De politie kreeg een tip dat een vrachtwagen met oplegger slingerend over de N50 reed. De man is op de Muntweg aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De Litouwer was al eerder met alcohol op achter het stuur aangehouden en had nog een rijontzegging en een boete openstaan.

Hij heeft een dagvaarding gekregen en moet zich op een later moment voor de rechter verantwoorden.

reacties (6)

 • peter

   

  Kopje koffie doet wonderen... zelfs bij de politie... Hopelijk wel geschonken zonder cognac...

  reageer
 • Amrani

   

  Deze man zien we misschien niet meer terug in NL. Ik begrijp niet waarom hij weer is vrijgelaten. Hij is nu dus vrij om naar Litouwen te gaan en voorlopig niet meer terug te komen. Rijontzegging en een openstaande boete betekent in ieder geval " althans voor mijn eigenhandig rechtssysteem" vrachtwagen in beslag nemen en verbeurd verklaren. Geeft in ieder geval een signaal voor zijn medegangers !!!!!!!!

  reageer
 • Flevoburger

   

  "De Litouwer was al eerder met alcohol op achter het stuur aangehouden en had nog een rijontzegging en een boete openstaan.... " Voor mij is dit gewoon een poging tot doodslag maar daar zal de rechter wel weer anders over denken. Ik parkeer een keertje fout en ben zo'n beetje een week huishoudgeld kwijt. Het wordt steeds moeilijker om respect op te brengen voor onze rechtspraak.

  reageer
 • jan b.

   

  Deze recidivist is gewoon weer losgelaten op de maatschappij en toert inmiddels weer stomdronken rond. Justitie schijnt vergeten te zijn waartoe o.a. het opsluiten in een cel dient: het beschermen van de maatschappij tegen de gedragingen van de persoon in kwestie. Maar ja, die cellen verhuren we liever aan België en Noorwegen.

  reageer
 • Bejaarde

   

  In dit geval, gewoon de vrachtwagen in beslag nemen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Ron

   

  Man man, wat een mensen heb je toch op deze wereld

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert