Politiestaking treft nu ook uitgaansgebied Almere

ALMERE
Politieagenten in Almere leggen tussen vrijdag 22.30 uur en zaterdag 00.30 uur het werk neer. Ze zullen dan niet te voet surveilleren in het uitgaansgebied. Dat hebben de politiebonden bekendgemaakt.

Tijdens de stakingsuren vinden er vakbondsbijeenkomsten plaats voor de agenten. Op hetzelfde tijdstip leggen agenten in Groningen, Arnhem en Eindhoven ook het werk neer.

Komende zondag zijn twee voetbalwedstrijden in de eredivisie doelwit van werkonderbrekingen bij de politie. Het gaat om de duels Feyenoord-Vitesse en FC Groningen-PEC Zwolle. De Rotterdamse burgemeester Aboutaleb heeft het duel van Feyenoord daarom inmiddels verboden.

Agenten voeren al weken actie voor een betere cao.

reacties (10)

 • almere

   

  waar maken ze zich druk he in almere zijn in de weekenden maar 12 agenten beschikbaar , dus die staking maakt dan ook niet veel meer uit hier en breekt de ellende uit dan gewoon lekker doorlopen of fietsen

  reageer
 • bijdehandje

   

  Op staan voor je eigen belangen is allemaal prima. De veiligheid op het spel zetten voor je belangen is niet goed te praten. Er zijn genoeg maatregelen te nemen. Bezet de tweede kamer, schrijf geen boetes uit voor kleine zaken, enkele voorbeelden waar je niet de veiligheid van de burgers die geen rol in deze onderhandelingen spelen te grabbel gooit. Ik werkloos? 1 vaste baan waarbij ik ook bij rampen aan het werk ben en een eigen bedrijf.

  reageer
 • markpb

   

  Datum/tijdstippen bekend. Dus wij moeten onze kinderen ook maar veilig thuis houden omdat het van tevoren bekend gemaakt word dat de politie z'n werk niet gaat doen. ik ben het met de politie eens over loonverhoging en werk omstandigheden ze doen goed en steeds gevaarlijker worden werk, maar kan me niet vinden in dit soort acties. ga dan naar Den Haag en leg daar de boel stil. dan heb je ook de burgers op je hand. de acties die nu gevoerd worden is alleen de burger pesten.

  reageer
 • joost

   

  Hoezo "onze kinderen zoeken het maar uit" ? Dag/datum/tijdstippen zijn openbaar gemaakt. Gelieve beter lezen voordat u wat roept met vele uitroeptekens.

  reageer
 • Ab

   

  Dit wordt levensgevaarlijk daar. Onverantwoordelijk!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • joost

   

  Hoe durf je dat te zeggen tegen mensen die elke dienst geconfronteerd worden met van die gekken die ze van de straat moeten halen. Ben benieuwd wat jij voor eerbiedig werk doet als je al uberhaubt aan het werk bent. stadswachten/politie, verdienen het respect van de burger te krijgen. De acties tegen de burger is om ze wakker te schudden. Wat mij betreft mogen er hardere acties komen. Staken.. werk neerleggen.. alleen nog maar 112 meldingen, etc.

  reageer
 • markpb

   

  dit is gewoon een oproep om op bovengenoemde tijdstip herrie te komen schoppen in het centrum. en wacht maar af wat er gaat gebeuren tijdens de voetbal wedstrijden. maar de acties zullen de burger niet raken!!! nee nee wedden dat er geen kinderen van agenten op deze tijdstip op die plekken zijn, die worden door hun ouders wel weg gehouden en onze kinderen zoeken het maar uit!!! dank je wel politie!!!

  reageer
 • Sjaak

   

  En de treinen mochten wel iedere dag vuiler worden. Dat schade het " volk" niet? Een ambtenaar mag niet staken maar een schoonmaker, chauffeur, ns personeel en ga zo maar door wel?

  reageer
 • hans49

   

  Zou het heel veel verschil opleveren? Beetje dom gedoe om niets. Leve de vakbonden, die meer kapotmaken dan je lief is.....

  reageer
 • bijdehandje

   

  Protesteren waarbij niet de werkgever de dupe is maar het gewone volk? Veel respect zullen ze er niet mee krijgen met hun volks onvriendelijke akties. ondertussen wel onzinne boetes uitdelen om je baas te vreden te houden. De politie slaat wederom volledig de plank mis.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert