Juridisch Loket in Almere en Lelystad beperkt open

FLEVOLAND
Mensen met juridische vragen kunnen vanaf 1 juni weer beperkt terecht bij de balies van het Juridisch Loket in Almere en Lelystad. De sluiting van de balies wordt teruggedraaid, heeft staatssecretaris Dijkhoff van Justitie besloten.

Op dringend verzoek van de Tweede Kamer en met extra geld kunnen de balies nu weer open met een beperkt aantal inloopspreekuren. De nadruk blijft liggen op telefonische en online hulpverlening.

De nieuwe openstelling is bedoeld voor mensen die geen juridisch advies via de telefoon of site kunnen inwinnen, zoals mensen die de taal niet machtig zijn of die de telefoon- of internetkosten niet kunnen betalen.

Het loket in Almere gaat vanaf 1 juni open op dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur en op donderdag van 09.00 uur tot 11.00 uur. Het loket in Lelystad zal alleen open zijn op dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur.reacties (1)

  • Femke

     

    Hoe maak je het mensen met lagere inkomens die menen ergens recht op menen te hebben zo lastig mogelijk.Typisch. Regeren is geen vooruit zien maar de kat in het donker zien uit te knijpen.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert