Brand bij korfbalclub vermoedelijk aangestoken

ZEEWOLDE
De brand bij korfbalvereniging Wolderwijd in Zeewolde is vermoedelijk aangestoken. Dat meldt de politie. Die heeft inmiddels verschillende getuigen gehoord en is nog op zoek naar meer mensen die afgelopen nacht iets hebben gezien.

Het houten gebouwtje van de vereniging is volledig afgebrand. De voorraden die in de blokhut lagen zijn verloren gegaan.

Ook de voorzitter van de vereniging denkt aan brandstichting. Volgens hem zijn er eerder al vernielingen geweest bij de hockeyclub en bij voetbalvereniging Zeewolde zijn brandjes gesticht. Daarom was er de laatste tijd extra beveiliging en hangen er camera's. 


reacties (6)

 • Eva

   

  Een goede straf: eigenhandig een nieuwe accommodatie op laten bouwen en betalen, een ook de verloren gegane voorraden laten betalen.

  reageer
 • ingrid

   

  Als je van een fikkie houdt, zet dan een vuurkorf in je tuin, en blijf met je tengels van de spullen van een ander af.

  reageer
 • Willem

   

  ik ben erbij geweest toen vrijwilligers dit gebouw eigenhandig hebben opgebouwd Op de ledenvergadering werd toegestaan om 2000 euro uit te geven om dit gebouw zelfstandig op te bouwen.Het uiteindelijke resultaat was prachtig en vele male meer waard dan de oorspronkelijke investering, feitelijk is dus de bijdrage van vrijwilligers in de brand gestoken iets wat deze mensen absoluut niet verdienen en heel veel verdriet doet shame

  reageer
 • evert

   

  Volgens de burgemeester van zeewolde gebeurt hier weinig af en toe een incident wie is hier nou gek?

  reageer
 • Richard

   

  Wat is dat toch met die lui, een tijd geleden in Lelystad ook al tig brandjes waarvan vermoed werd ze aangestoken te wezen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Remko

   

  Als het brandstichting is vind ik het weer jammer dat ze aan andermans spullen zitten. Dit is niet het eerste brandje op het sportcomplex... hopelijk wel de laatste. Laten ze de daders maar snel vinden en flink straffen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert