Autoclubs organiseren 'sleep over' in Lelystad

LELYSTAD
Twee autoclubs uit Lelystad en Emmeloord organiseren voor de eerste keer een 'sleep over holiday', Dat is een logeerweekend voor autoliefhebbers met hun auto.

De wagens staan geparkeerd op het Midlandcircuit in Lelystad. Daar worden dit weekend ondere andere een poetsclinic, een neon ride en een carlimbo georganiseerd.

Naast de activiteiten kunnen ook de getunede auto's bekeken worden. Er worden prijzen uitgereikt aan de laagste, snelst en meest lawaaivolle auto.

reacties (3)

 • frits oosterwijk

   

  Jammer dat er niet meer aandacht aan het goede doel is besteed in dit artikel er zijn onderanderen jongeren van een zorboederij gehaald die kregen in de stoerdere autos leuke ritjes op de baan. Deze teams auto fanaten dachten niet alleen maar aan hun eigen hobby en dat is zeker een pluim waard

  reageer
 • moekje

   

  Ziet er goed uit leuk dat zo iets gedaan wordt voor de mensen met de mooie auto, s hopelijk volgendjaar weer succes er mee

  reageer
 • rich

   

  Leuk zoiets. Ja er is in Flevoland weinig vsn dit soort bijeenkomsten. Vroeger had je nog custom car clubs met gespoten en veranderde auto's motoren. Tegenwoordig wordt dat schaars. Jammer dat er geen custom car club bestraat in Flevoland. Ook geeft de gemeente bijna geen vergunning af voor dit soort dingen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert