Zeewoldenaren ontmoeten elkaar met Facebook

FLEVOLAND
De Facebookpagina 'Zeewolde ontmoet Zeewoldenaren' organiseert sinds kort activiteiten voor de dorpsbewoners.

Oprichter van de groep is Sandra van Hijum. Zij wil dat de Zeewoldenaren elkaar weer in levende lijve gaan ontmoeten en niet alleen van achter een computerscherm.

Hoewel de groep begon als een grapje heetf de pagina nu bijna 1700 leden. Zij organiseren nu bingomiddagen, fietstochten, fotocursussen en wandeltochten.

reacties (9)

 • jeroen van Eijk

   

  Wat mooi initiatief in doornakkers Eindhoven zijn we ook met dergelijke initiatieven bezig bingo, wandelclub, buurtcafe lente lunch voor senioren schaaklcubje, paaseieren zoeken bij pasen Op de bres inloophuis (15 jaar inmiddels) en het breidt zich maar uit. Het brengt zoals je zegt mensen bij elkaar en er ontstaan onderlinge contacten in de fysieke wereld en niet alleen op internet. Ga zo door het was heel inspirerend om te venemen

  reageer
 • Gonny Geurts

   

  Mijn complimenten, Sandra!

  reageer
 • Sandra van Hijum

   

  Dank jullie wel voor de reacties , het is zelfs voor mij nog overweldigend hoeveel succes de Groep Zeewolde ontmoet Zeewoldenaren heeft, Toch was en is er behoefte aan om elkaar weer Echt te ontmoeten en dat zie ik elke keer weer in alles wat ik op zet en organiseer , De radartjes in mijn hoofd draaien overuren en geweldig om te zien hoe de ZoZ wandelgroep zich ontwikkeld en zo ook de ZoZ fiets tochten , maar hoe uniek is het ook dat we een eigen foto team hebben en dat deze heren geheel kosteloos al hun kennis over fotografie willen delen dmv het geven van een cursus in September . Maar bovenalles is het belangrijkste dat mensen elkaar ontmoeten met elkaar in gesprek raken en elkaar nu niet meer zomaar voorbij lopen in het dorp . We gaan nog veel meer doen de Bingo gaat een maandelijks gebeuren worden elke week zijn er wandel en fiets momenten , we gaan donderdag dauwtrappen met aansluitend een ontbijt in de Natuur, we gaan in juni een ZoZ BBQ beleven in September de Foto cursus , en door ZoZ is het kinder kook Cafe zo popular geworden dat we dat na de vakantie ook wekelijks gaan doen , Er is nog zoveel wat komen gaat en ik geniet er van om te zien hoe men echt met elkaar in contact komt . Kortom ik ben zeer tevreden en positief en super gedreven en enthousiast ........en ik blijf doorgaan .

  reageer
 • Batougou

   

  Hallo

  reageer
 • Rene

   

  De Reddingsbrigade Zeewolde dankt ook!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Rvkcosta

   

  Super sandra, ben trots op je.

  reageer
 • Sandra

   

  Wat was het gezellig en wat was het leuk om elkaar te ontmoeten en de mensen zo met elkaar bezig te zien , en de groep blijft groeien en nieuwe ideeen worden alweer uitgewerkt, er is wel degelijk behoefte aan zoals is gebleken en nog steeds blijkt . Dank jullie wel voor jullie bijdrage met deze Rapportage

  reageer
 • Heel goed initiatief en super dat het zich zo goed ontwikkeld. helpt echt veel mensen met sociale uitbreiding! Top sandra!

  reageer
 • Ik

   

  Tjemig, gaan we haar hier ook nog aandacht geven! Zucht!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert