Lodders wil nog steeds Europese Spelen na afhaken Almere

FLEVOLAND
VVD-gedeputeerde Jaap Lodders heeft de hoop nog niet opgegeven om één of meer sportonderdelen in Flevoland plaats te laten vinden tijdens de Europese Spelen van 2019. Flevoland blijft bij het proces betrokken.

Woensdag werd duidelijk dat Almere zich definitief niet kandidaat stelt voor de spelen.

Lodders vindt het te vroeg om meteen met andere Flevolandse steden om de tafel te gaan. Hij wil eerst afwachten of Nederland het daadwerkelijk rond krijgt om de Europese Spelen te organiseren.

reacties (6)

 • Flevoburger

   

  Verschillende steden lijden groot verlies door de aankoop van bouwgrond wat nu braak blijft liggen. Tevens is er een groot tekort aan sociale ( betaalbare) huurwoningen. Ga daar eens in investeren in plaats van leuke bobo toestanden. Krijgt de politiek misschien weer een heel klein beetje geloofwaardigheid terug........

  reageer
 • Kobus

   

  Mr. lodders, welk deel van "nee" heeft u niet begrepen? Uw persoonlijke hobby mag u niet uit de overheids kas laten betalen. #stopolympischambitieNL

  reageer
 • KC

   

  Ik snap Almere niet. Zij hebben een prachtig triatlon parcours en een skatebaan. Zij kunnen direct op een goedkope manier de Almere triatlon houden. .

  reageer
 • Patrick

   

  Vrijwel alle gemeenten moeten nu (of in de toekomst) bezuinigen toch? Ik stel voor het eventueel beschikbare geld te besteden aan de ouderenzorg of de bouw van meer sociale huurwoningen. Maak je veel meer mensen blij mee dan met zo'n onnozel sportevenement.

  reageer
 • Barbara

   

  Ik weet nooit welk oog ik nou serieus kan nemen..

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • joop

   

  waarom moet ie nou perse geld vd burgers wegsmijten. waarom? ga weg man.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert