Operatie Victorie met succes afgerond

ALMERE
Militairen van de Landmacht en DJ's van Radio Veronica hebben hun missie om zeventig maatschappelijke projecten in zeventig uur te doen gehaald. Dat werd woensdagavond door DJ Erik de Zwart en kapitein Joost Smit bekend gemaakt in 'Kamp Bison', zoals de Esplanade in Almere tijdelijk werd genoemd.

De afgelopen drie dagen zijn op allerlei plekken in Nederland uiteenlopende klussen gedaan onder de noemer Operatie Victorie. Doel was het vieren van zeventig jaar vrijheid.

Op het afsluitende feest trad Van Velzen op. Ondanks het mooie weer en de gratis toegang, kwam daar niet veel publiek op af. Volgend jaar slaan Radio Veronica en de Landmacht hun kamp op in het centrum van Utrecht.

reacties (7)

 • .\/\/.

   

  Nou, kunnen die padvinders weer in hun hok.

  reageer
 • Ikke

   

  Echt te weinig ruchtbaarheid aan gegeven! Wist het zelf heel toevallig. Jammer.

  reageer
 • michael

   

  Of eens naar radio of tv veronica luisteren/kijken daar was genoeg reclame hierover.

  reageer
 • Peter

   

  En Nederland wordt inmiddels doodmoe van dit soort reacties. Inderdaad het kost geld. Maar geldverspilling? Het is niet goed of het deugd niet. Jammer hoor.

  reageer
 • Rob.Erto

   

  Gratis feest van Van Velzen? Had ik wel willen zien, maar was totaal niet op de hoogte. Slechte marketing?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Dr.Jake

   

  En hoeveel gemeente-/belastinggeld heeft dat weer gekost ...? Ik word toch zo moe van al die geldverspilling. Laat gewoon al de VMBO-ers verplicht een jaar in dienst gaan. Dan heeft nederland neteen minder uitkeringsontvangers. Want wie anders is nou nog zo gek/dom om in het leger te gaan.

  reageer
 • Flevo Flevo

   

  Leuk en aardig, maar ik snap niet waarom deze missies en dus de landmacht dagen georganiseerd zijn van maandag tot woensdag? Waarom niet gewoon van vrijdag tot zondag als veel meer mensen vrij zijn en deze actie opvalt, het zal mede zo rustig zijn geweest vandaag en de afgelopen dagen omdat het op niet logische dagen was waarop mensen naar zulke dingen gaan!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert