Bezwaarmakers migrantenhotel trekken zich terug

SWIFTERBANT
Drie van de acht inwoners uit Swifterbant die bij de Raad van State de bouw van een migrantenhotel aan de Visvijverweg wilden tegenhouden, hebben hun bezwaren ingetrokken. Dat bleek woensdag tijdens een rechtszaak in Den Haag.

Het drietal trekt zich terug omdat ze te ver van het toekomstige hotel af wonen. De overige vijf omwonenden, die dichterbij de bouwlocatie wonen, gaan wel door met hun beroep.

De rechter doet over enkele weken uitspraak. Tot die tijd wachten de initiatiefnemers van het hotel met het aanvragen van een omgevingsvergunning. Die vergunning is nodig om het hotel te bouwen.

reacties (4)

 • jan bakker

   

  De buurt zou zich moeten schamen ! Overlast ???denk dat de direkte buurman meer last heeft van zijn eigen hormonen Wel poolse mannen aan t werk willen hebben,ma wonenar ze mogen hier niet wonen...

  reageer
 • Theo

   

  We spreken elkaar wel over 25 jaar, dan piept U wel anders!! Met alle respect maar ik denk niet dat alle inwoners van Uw prachtige gemeente met U eens zijn..

  reageer
 • Swifterbanter

   

  ja oorlogs termen? Beetje raar. Volgens mij is dit de mooiste locatie voor dit soort huisvesting. En de initiatief nemers zullen er wel voor zorgen dat er geen overlast komt. En eindelijk een positieve impuls voor de lokale winkels. Dat is volgens mij wel nodig.

  reageer
 • Theo

   

  Diegene die het verst wonen hebben in praktijk de meeste overlast.. Een laffe streek om je medestrijders juist nu in de steek te laten!! Dat is een soort desertie, niet zo fraai!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert