Britse prins Edward komt naar Almere

ALMERE
Hoog bezoek in Almere volgende week vrijdag. De Britse prins Edward komt naar het stadhuis om in gesprek te gaan met Almeerse scholieren en docenten. Dat laat de Almeerse wethouder René Peeters donderdag weten op Twitter.

Prins Edward is de jongste zoon van Koningin Elisabeth en is graaf van Wessex. Hij komt naar Almere in het kader van de Nederlandse promotie van 'The International Award for Young People'. Dit programma is actief in 132 landen, en stimuleert jongeren om in hun vrije tijd maatschappelijk actief te zijn. Bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk te doen. De prins is voorzitter van de International Counsel.

Na de interactieve bijeenkomst in de raadszaal, gaat de prins naar golfclub Almeerderhout waar hij een golftoernooi opent.reacties (8)

 • .\/\/.

   

  Beetje liefdadigheid, beetje golfen....ziedaar de ledigheid van de rudimenten van de aristocratie.

  reageer
 • Effenadenkenvoorjewatschrijft

   

  En wat was het onderwerp van dit bericht ook alweer?

  reageer
 • Herman

   

  Wezen stemmen Peter, de laatste keer voor de gemeente?

  reageer
 • ron

   

  ja , net zo corrupt, ;-) heb je geen artikel voor nodig. klaar discussie closed.

  reageer
 • peter

   

  Maar belangrijker nog!! wat gaan we doen als burgers van Lelystad om de huidige club van kneuzen een halt toe te roepen. We zijn op papier hoofdstad van Flevoland, echter missen we boot na boot, door de kanslozen die hier de politiek bedrijven. Is Almere inmiddels 4x zo groot als Lelystad, is daar nog enige beleving m.b.t. handel al zijn ze daar net zo corrupt. Wil daar wel is een onderwerp over zien bij omroep flevoland.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Maartje

   

  De dames aan de balie hebben in ieder geval geen zin in vragen en voelen zich ver verheven. De beveiligers gedragen zich alsof er elk moment een aanslag kan plaats vinden. Je wordt zeer goed in de gaten gehouden en inderdaad van gastvrijheid is geen sprake. Zo ervaar ik het ook en er zal vast niemand geinteresseerd zijn op het stadhuis

  reageer
 • peter

   

  Dat zie je helemaal verkeerd Barbera, de dames in lelystad hebben zich aangepast aan de werknemers maar vooral wethouders van Lelystad, die geven het goede voorbeeld door niets te doen . Nu hebben ze ook niet veel te doen aangezien helft van de winkels leegstaat, nieuwe ondernemers alles behalve welkom zijn. Enige manier om die mensen te laten werken is als ze er zelf beter van kunnen worden.

  reageer
 • Barbara

   

  Tis een prachtig mooi stadhuis. Laatst was ik er voor het eerst en keek mijn ogen uit! De huiskamersfeer hangt er zeker. Gezellige banken, koffie en thee.Vriendelijke gastvrouwen die je de weg willen wijzen. Lelystad kent die gastvrijheid niet zo.Vanaf dag 1 zitten hier dames achter een Bali die, hoe zal ik het voorzichtigjes zeggen een beetje de tijd aan het doden zijn. Als het niet klopt hoor ik wat ik hier opschrijf lees ik dat wel..

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert