SP-gedeputeerde pas maanden later aan de slag

FLEVOLAND
De nieuwe SP-gedeputeerde Arie Stuivenberg is direct na zijn installatie langdurig uit de roulatie. Dat laat Stuivenberg weten in de zondageditie van het tv-programma Over Flevoland Gesproken.

Het is de bedoeling dat de SP-er woensdag wordt beëdigd. Een dag later wordt Stuivenberg opgenomen in het ziekenhuis voor een ingreep die hij omschrijft als "een redelijk zware operatie".

Hij gaat er van uit dat hij na de zomervakantie voldoende is hersteld om volledig aan de slag te gaan. Arie Stuivenberg stopt bovendien als gemeenteraadslid in Almere, omdat dat niet is te combineren met de functie van gedeputeerde.

reacties (6)

 • Rinus

   

  De partijkas van de SP moet gevuld worden. Arie sterkte en beterschap.

  reageer
 • jansen

   

  kan hij dan niet beter na zijn operatie geïnstalleerd worden? Nu krijgt hij dik betaald voor niks doen....Niet echt des SP...Of is dat links lullen en rechts vullen ? Succes in iedergeval met de operatie.

  reageer
 • inwoonster

   

  Ook die kunnen ziek worden en/of een operatie nodig hebben hoor!

  reageer
 • Barbara

   

  Daar begint het al en natuurlijk beterschap voor snel herstel, maar hoe komt het toch dat een jongere generatie onvoldoende interesse toont in het politieke bedrijf? Iemand die nog kipvers als een groen blad vernieuwend te keer gaat. Passend bij een provincie als deze..

  reageer
 • Johan54

   

  Ik wens dhr Stuivenberg een voorspoedig herstel toe en daarna veel succes in de nieuwe functie.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • janneke

   

  Geen enkel probleem, de zomer zit er tussen. Andere gedeputeerden kunnen dan wel even waarnemen. Van harte beterschap Arie!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert