Scooterrijder gewond bij ongeluk

ALMERE
Bij een ongeluk op de Klarenbeekstraat in Almere is vrijdagavond een scooterrijder gewond geraakt. De man ging door nog onbekende oorzaak onderuit.

Na het ongeluk was hij niet aanspreekbaar. Omdat werd gevreesd voor ernstig inwendig letsel, werd een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer is naar het AMC ziekenhuis in Amsterdam gebracht.

Daar is bij de man een bloedtest gedaan omdat de politie vermoedt dat hij teveel alcohol heeft gedronken.

reacties (4)

 • Sumeya

   

  Hoe oud is de man? En hoe heet hij?

  reageer
 • priscilla

   

  Als jullie nou is meteen wat minder vonclusies trekken!? Meneer heeft een schedelbreuk opgelopwn ( ja ik ken het slachtoffer ) en nee zoveel had ie niet gedronken! Al heb je 1 biertje op dan word dat onderzoek edaan. Hij was ook lange tijd niet aanspreekbaar maar ach... jullie werken bij de hulpdiensten he... daarom zijn jullie conclusies zo concreet!

  reageer
 • Andreee

   

  Evident is er iets mis als men voor dit soort akkevietjes als een gevallen brommer een traumaheli laat opkomen. Een ambulance kost zo Euro 1200 en deze heli kost zo Euro 10.000 per inzet. Dit alles ten laste van de ziektekostenverzekering en premiebetalers. Giet er een emmer water over en stuur hem naar huis. De ambtenarij is echter bang dat er wat mis gaat en spendeert liever groot van andermans geld om maar niet verantwoordelijk te worden gehouden.

  reageer
 • Lely...

   

  5 man technische recherche 24/7 op de zaak zetten. Sporenonderzoek, slachtofferhulp inschakelen, getuigenverhoor, nationale garde inzetten. Faceboekpagina starten over hoe en wat. Een stille tocht houden. Kamervragen stellen lijkt mij het minste wat men kan doen. Er zijn toch heel veel vragen die open blijven bij dit bizarre ongeluk !! Komt de samenleving hier wel overheen ? Kortom: tot op de bodem uitzoeken !!! Of.............. was het "gewoon" alcohol.................????

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert