Knipscheer uit Almere viert 35-jarig jubileum

ALMERE
Het Almeerse bedrijf Knipscheer Infrastructuur bestaat begin juni precies 35 jaar. Sinds 1980 is de onderneming bezig met het aanleggen en onderhouden van riolering, geluidswallen en betonbruggen.

Knipscheer is van oorsprong een echt Flevolands bedrijf met vestigingen in alle polders. Maar sinds een aantal jaar ligt de focus op omliggende provincies. Dat heeft volgens directeur René Knipscheer te maken met de financiële crisis. Daardoor zijn er minder opdrachten in Flevoland.

Door het werkgebied te verbreden, wil Knipscheer de omzet op peil houden en ontslagen voorkomen.

reacties (7)

 • Me

   

  Leuk zeg, zo'n 25 jaar geleden bij de vlotbrugweg nr1 vaak geweest en later op de damsluisweg. beetje de machines bekijken en/of meerijden met kootje of jan, leuke tijden toen ik nog een basisschool kindje was. gefeliciteerd.

  reageer
 • Frits

   

  Overduidelijk een oordeel van iemand die niet wordt gehinderd door enige kennis van zaken...

  reageer
 • Steven Jansen

   

  Van harte gefeliciteerd! Een 35-jarig jubileum is een ware opsteker in deze tijd van crisis en onzekerheid in de bouwnijverheid! Het resultaat van een jarenlange gezonde bedrijfsvoering: kwalitatief vakwerk, visie en een strategische marktpositie. Nogmaals proficiat!

  reageer
 • Peter

   

  Het opslagpercentage bepaald waarschijnlijk de Gemeente

  reageer
 • maarten

   

  Ze zullen best kwaliteit leveren, maar weet wel dat ze reteduur zijn. Moest voor een rioolaansluiting via de gemeente Dronten 10 keer meer betalen dan de plaatselijke aannemer. Zo kan ik ook 35 jaar overleven...

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jond

   

  PV Systems doet blijkbaar zaken met Knipscheer.

  reageer
 • PV Systems

   

  Gefeliciteerd Knipscheer Infrastructuur met jullie 35-jarig jubileum, een ware mijlpaal ! Mooi dat Flevolandse ondernemingen met een duidelijke visie het hoofd, ook in deze tijd, goed boven water kunnen houden !

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert