PVV twijfelt of wethouder Mulder echt in Almere woont

ALMERE
De Almeerse PVV twijfelt of wethouder Henk Mulder wel van Friesland naar Almere is verhuisd. De politieke partij heeft daarom vragen gesteld aan het college van b en w.

Volgens de PVV heeft de woning van de wethouder in Friesland nooit te koop gestaan en is zijn gezin ook niet verhuisd naar Almere. De partij vraagt zich af of het alleen om een administratieve verhuizing gaat. Ook wil de partij weten of hij alsnog een reisvergoeding ontvangt als hij op familiebezoek gaat in Leeuwarden.

Mulder zegt zelf dat hij sinds deze maand in een woning in de Noorderplassen woont. Vorig jaar maakte hij een afspraak met de gemeenteraad dat hij binnen een jaar naar de stad zou verhuizen waar hij werkte. Mulder vond dat belangrijk omdat hij op die manier nog beter kan voelen wat er leeft. Daarnaast hoeft hij dan niet langer vervoerkosten te declareren.

reacties (9)

 • dennis

   

  Vindt zo wie zo wethouders uit andere steden onzin.

  reageer
 • Kees

   

  Ja en zo reageren weer op verdachtmakingen want feiten zijn er niet en doen we vervolgens allemaal of het waar is. Ik noem het methode PVV.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Heeft de PVV staan posten of zo? Als de wethouder administratief verhuisd is naar Almere lijkt de kous me daarmee af. Geen vergoedingen meer. En of het gezin wel of niet is meeverhuisd is een privékwestie waar de PVV zich verre van moet houden, ze zijn immers de Stasi niet. Als we zo doorgaan moet de wethouder binnenkort kassabonnetjes van de buurtsuper gaan overleggen om aan te tonen dat hij kan zeggen "Ich bin ein Almeerder". Wat een poppekast.

  reageer
 • Reactie

   

  wethouder had beloofd om binnen jaar te verhuizen. Dan moet je die toezegging gewoon nakomen of opstappen. Het is al triest genoeg dat hij destijds niet uit eigen beweging is verhuisd, vervolgens moeten we hem herinneren aan z'n toezegging en nu lijkt het alsof hij zich alsnog in bochten gaat wringen. Dan vraag je om maatregelen lijkt me...

 • truus

   

  Zo de waard is .......

  reageer
 • Peter

   

  Erg goed dat dit onderzocht wordt. Mulder huurt misschien wel een postbus en slaapt bij een vriendin aan de Noorderplassen. Dat is natuurlijk niet verhuizen naar Almere.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • cirefrin

   

  Gewoon ff checke of hij in geschreven staat met zijn gezin en kijken of hij en zijn gezin er woont. Zoniet per direct ontslag wegens besodemieteren van de Almeerse burger.

  reageer
 • Nico

   

  Dit is de eerste zinnige opmerking waar ik pvv-Almere op heb kunnen betrappen.

  reageer
 • Ilse

   

  Als hij op kamers is gegaan in Almere, maar in het weekend bij vrouw en kinderen woont, dan lijkt mij dat op zich voldoende. Als hij dan inderdaad maar geen vervoerskosten meer declareerd.

  reageer
 • Reactie

   

  Ik verwacht van ons bestuur dat ze volledig deel uit maken van onze stad. Niet part time en niet als gedwongen creatieve oplossing. Als je er niet vrijwillig zou willen wonen, had dan ook die functie niet aangenomen.

 • Reactie

   

  Als blijkt dat de PVV het aan het juiste eind heeft, dan stel ik een enkeltje naar huis voor! Het is toch te zot voor woorden dat een bestuurder van de stad er zelf niet woont. Alsof een bakker z'n brood bij de supermarkt koopt. Of de directeur van BMW die hardnekkig in zijn Kia blijft rijden. Of een pastoor die zelf naar een moskee gaat. Hoe ongeloofwaardig kun je dan zijn?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert