Maxima opent Scoutinglandgoed Zeewolde

ZEEWOLDE
Koningin Máxima opent zaterdag 13 juni het nieuwe Scoutinglandgoed Zeewolde.

In het Horsterwold wordt momenteel de laatste hand gelegd aan een zeventig hectare groot landgoed. Scouts kunnen hier kamperen en meedoen aan allerlei outdoor activiteiten op en rondom het water en in de natuur. Het wordt ook de ontmoetingsplek voor scouts uit binnen-en buitenland tijdens internationale scoutingactiviteiten.

De aanleg van het Scoutinglandgoed is in augustus vorig jaar begonnen. Het eerste evenement op het nieuwe scoutingterrein wordt in september gehouden. Dan is er de Scout-in 15. Koningin Maxima is beschermvrouwe van Scouting Nederland.

reacties (3)

 • ikke

   

  Ik denk dat je echt niet met haar wilt ruilen! Zij werkt harder dan menig ander. Alleen op een andere wijze! En daarnaast, als Nederlanders willen wij zelf een koningshuis hoor, dus niet piepen!

  reageer
 • Willem Alexander

   

  Die Maxima, zou eens echt aan het werk moeten gaan! De kosten van de verbouwing van haar toekomstige paleis zouden een stuk minder worden als zij (en haar familie/vrienden) zelf de hamer of kwast zouden gebruiken. De meesten van ons doen dit namelijk ook als ze thuis wat hebben te klussen.

  reageer
 • willem

   

  Hoor ik wel vaker wel eens wat over, die maxima. Is dat een schrijfster of zo?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert