Waterschap Zuiderzeeland presenteert nieuw college

LELYSTAD
Tijdens de Algemene Vergadering van het Waterschap Zuiderzeeland is dinsdagmiddag het nieuwe college van Dijkgraaf en Heemraden geïnstalleerd.

Het nieuwe college bestaat naast dijkgraaf Hetty Klavers uit Jan Nieuwenhuis van de fractie Water, Wonen en Natuur, Lida Schelwald-van der Kley namens CDA, ChristenUnie en SGP, Camiel Maenhout van de fractie Bedrijven en Ton Leijten namens de combinatie Werk aan Water en Ongebouwd.

Ook is het bestuursprogramma voor de komende vier jaar vastgesteld. Het nieuw gekozen bestuur zegt graag te willen weten wat er leeft onder de inwoners van Waterschap Zuiderzeeland. Daarom wil het de komende bestuursperiode actief met de samenleving in contact komen.


reacties (7)

 • jordy

   

  Lach maar ! Ook jouw belastingsgeld word hier verkwist !

  reageer
 • jan bakker

   

  Zakkenvullers !

  reageer
 • Joke

   

  Snikkerdesnik.

  reageer
 • jordy

   

  Ze willen weten wat er leeft ? Begin maar eens met lasten verlaging ! Stelletje opvreters !

  reageer
 • tja

   

  Pfff een college voor het waterschap, laat me niet lachen. Ze houden zichzelf in stand. Kan deze overbodige bestuurslaag niet ondergebracht worden bij rijkswaterstaat of de provincie? Want dit gaat echt nergens over. Niemand die die mensen serieus neemt, ook bijna niemand die weet wat ze doen (waarschijnlijk zij zelf ook niet). Ze zorgen voor instandhouding van o.a.de dijken enzovoort, alsof een andere instantie dat er niet bij kan doen. Nee daarvoor is een speciaal politiek clubje voor nodig. Echt weggooien van geld hebben we het over. Ik hoorde pas zelfs dat ze aan ontwikkelingshulp doen, ja mensen het waterschap! Het moet niet gekker worden!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • bb

   

  Nietgoed gerekend het is 420000 maal 10 5 jaar zitten en 5 jaar wachtgeld

  reageer
 • Tom

   

  zullen we het even goedkoop inschatten? 6 x 80.000 euro, 480.000 euro om iets te doen wat elke andere bestuurslaag er zo bij zou kunnen doen. Maar ik betaal wel mee hoor, ik heb tenslotte geen keus.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert