Nog geen oplossing wachtlijsten Max Ernst

ALMERE • Di 26 mei 2015 | 21:26 • Dinsdag 26 mei 2015 | 21:26
Er is nog geen oplossing gevonden voor de wachtlijsten waarmee Jeugd-GGZ instelling Max Ernst in Almere kampt. Een overleg tussen de gemeente Almere en Max Ernst dinsdag heeft niks opgeleverd. Dat laat de directeur van Max Ernst weten.

Tijdens het overleg kreeg Max Ernst te horen dat de gemeente eerst een goed overzicht wil krijgen van de situatie bij andere zorgaanbieders. Als blijkt dat daar nog capaciteit is kunnen cliënten doorverwezen worden. Een andere optie is budget van concurrerende GGZ aanbieders overhevelen naar Max Ernst.

Dat kan alleen als die andere aanbieders minder mensen hebben behandeld dan verwacht. De gemeente zou daar op dit moment echter geen goed overzicht van hebben zegt Max Ernst. De gemeente Almere was dinsdag niet in staat om te reageren. Wethouder René Peeters liet vorige week weten dat een oplossing er binnen een maand zal zijn.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel