Automobilist rijdt tegen een boom op De Zuid

DRONTEN
Een automobilist is dinsdagavond op De Zuid in Dronten gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval.

De man raakte door nog onbekende reden van de weg en belandde met de zijkant van de auto tegen een boom.

De verwondingen van het slachtoffer leken zo ernstig dat er een traumahelikopter werd opgeroepen om het ambulancepersoneel te helpen. Later bleek dat toch niet nodig te zijn. De automobilist is naar het ziekenhuis vervoerd.

reacties (7)

 • Henk

   

  Jij houd je zeker altijd netjes aan de snelheid... Iedereen rijd wel eens wat te hard, en daarmee praat ik het nog niet goed, maar het kan iedereen overkomen. Ik zou me eerst afvragen hoe het met de bestuurder gaat voordat je oordeelt met je "het schijnt", waaruit al blijkt dat je niet weet wat er exact is gebeurt, en dan ook nog zegt "goeie les voor hem"... Beterschap aan de bestuurder

  reageer
 • Dronten

   

  Het schijnt dat de bestuurder eerst met hoge snelheid iemand had ingehaald en toen de macht over het stuur verloor in de bocht. Tevens deze auto reed wel vaker belabberd door Dronten heen dus verbaasde me niks. Goeie les voor hem gelukkig geen andere gewonden als de boom er niet had gestaan misschien had die dan wel iemand bij de oversteek plaats geraakt...

  reageer
 • ikke

   

  Tja, daar was de boom niet voor bedoeld....

  reageer
 • ViKing79

   

  Is niet de eerste keer dat er op dit punt iemand crasht. De Zuid, de West en de Fazantendreef zijn potentiële racebanen. Uitdagende bochten die de mannen met "snelle" auto's of motoren uitlokken. Helaas gaan die zaken ook een keer fout. Gezien de schade zal dit ook zeker niet met 50 km/u gegaan zijn. Hoe hard wel? dat zal onderzoek moeten uitwijzen.

  reageer
 • Renate

   

  Lijkt me dat dit behoorlijk hard gegaan is. Ik weet dat 50 al een behoorlijke snelheid is, maar over het algemeen ligt de snelheid hier ruim boven de 50. Tijd voor weer controle lijkt mij.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • DDB

   

  Vreemde plek om van de weg te raken....

  reageer
 • AK47

   

  Was heftig

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert