Verdachten gewelddadige woninginbraak op vrije voeten

LELYSTAD
Drie van de vier verdachten van een brutale woninginbraak op het Damrif in Lelystad worden donderdag op vrije voeten gesteld. De rechtbank in Lelystad besloot woensdag de voorlopige hechtenis van de drie voorlopig te schorsen, tot aan de inhoudelijke behandeling van de zaak op 16 september. Een vierde verdachte was al vrij.

De vier Lelystedelingen zouden in december de woning binnen zijn gedrongen. De bewoner werd geslagen, vastgebonden aan polsen en enkels en er werd een sok in zijn mond gestopt. De overvallers hadden het voorzien op een hoeveelheid hennep die in de woning aanwezig zou zijn.

De rechter-commissaris moet nog verschillende mannen horen als verdachte en als getuige.

reacties (6)

 • erik

   

  denk dat hier geblunderd word.((De rechter-commissaris moet nog verschillende mannen horen als verdachte en als getuige.)) zolang het onderzoek niet is afgerond,gezien er nog getuiges gehoort moeten worden,mogen ze inprinciepe niet vrij gelaten worden,ze kunnen getuiges onder druk zetten, om hun mond te houden.dus vrij laten zou wel eens verkeerd uitpakken voor justitie

  reageer
 • .\/\/.

   

  Als je het als 'Extasy-fröbelaars' schrijft is het misschien makkelijker? Dan zijn het knutselaars die synthetische drugs vervaardigen.

  reageer
 • Jos '56

   

  Ze zijn voorlopig vrij omdat ze nog niet veroordeeld zijn.

  reageer
 • tja

   

  Waarom zijn ze in hemelsnaam vrij? In elk ander land ga je voor 20jaar de cel in

  reageer
 • Jos '56

   

  Wat zijn in hemelsnaam extesie freubelaars??

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Femke

   

  Rechtbank krijgt steeds meer vertrouwen in de handel en wandel van boeven, zo lijkt...Een stelletje extesie freubelaars lopen ook al weer vrij in hun paradijs rond.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert