Voedselbank over twee weken in nieuw onderkomen

DRONTEN
De voedselbank in Dronten verhuist over twee weken naar de nieuwe locatie aan de Handelsweg. Al maanden zijn vrijwilligers bezig met de verbouwing van het pand. Ook klanten van de voedselbank helpen.

De voedselbank zit nu nog in een woonhuis en er is een ernstig gebrek aan ruimte. Woningcorporatie Oost Flevoland Woondiensten heeft een loods kosteloos beschikbaar gesteld en die moest verbouwd worden. In het pand komt ook de speelgoedbank.

Om de verbouwing te realiseren heeft de voedselbank ruim 120.000 euro aan subsidies en donaties binnengehaald. Ook is er een renteloze lening van 25.000 euro afgesloten.
De voedselbank deelt 150 pakketten per week uit in de gemeente Dronten.

reacties (2)

 • jordy

   

  De voedsel bank is ook onzin er hoeft niemandhonger te lijden in nederland . volkomen overbodig! Als je een keer gaat kijken staat de hele parkeerplaats vol met dikke duitse bakken .....die ik als werkende niet voedsel bank bezoeker niet kan betalen !

  reageer
 • ff

   

  huh ernstige mate aan gebrek, er hoort sowieso geen voedselbank te bestaan, op deze manier werk je juist ook in de hand dat het de normaalste zaak van de wereld wordt, bah wat een walgelijk land wonen we toch ook, hoe ziek maak nederland de mens nog, dankzij rutte en zijn bende bah

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert