Vijf scholen onderweg naar Alpe d'HuZes

FLEVOLAND
Vijf scholen uit Flevoland zijn vrijdagavond vertrokken naar de Franse berg Alpe d'Huez. Docenten en leerlingen doen daar komende week mee aan de Alpe d'HuZes. Dat is een actie om geld bijeen te brengen voor onderzoek naar kanker.

De volgende scholen zijn in bussen vertrokken naar Frankrijk: Isg-Arcus, Het Aurum College, MBO College, ROC Friese Poort en Praktijkonderwijs De Steiger.

Omroep Flevoland zendt op donderdag 4 juni live een registratie uit van de Alpe d’HuZes. Van 9.00 tot 17.00 uur is op Omroep Flevoland TV te zien hoe de deelnemers de Alpe d’Huez meerdere keren beklimmen. Verslaggever Han Dijkstra is er bij in Frankrijk en doet live verslag op radio en TV.

reacties (4)

 • in gedachten mee

   

  En woensdag en donderdag staan de leerlingen als vrijwilligers op de berg.

  reageer
 • Petra

   

  volgens mij gaan de scholieren die gisteren zijn vertrokken, morgen de berg op. Nu lijkt. T net of ze donderdag gaan en worden gevolgd door de camera.

  reageer
 • Marga

   

  Mooi dat jullie er donderdag bij zijn. Deze scholen rijden komende zondag. Wat zou het mooi zijn voor de kinderen die daar ploeteren om te zien dat jullie er dan ook voor hun zijn!

  reageer
 • Ye

   

  Toppers!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert