Almere komt met klachtensite voor ondernemers

ALMERE
'Ik onderneem en ik kom er niet doorheen', dat moet de naam worden van een nieuwe website van de gemeente Almere voor ondernemers in de stad. Op de internetpagina kunnen zelfstandigen terecht op het moment dat ze vast lijken te lopen binnen de gemeentelijke dienstverlening. Ze kunnen hun klacht dan melden en vervolgens monitoren wat ermee gebeurt.

Dit is een van de maatregelen die de gemeente aankondigt in de Strategische Economische Agenda 2015 - 2019. De focus ligt op de ondernemers die zich al in de stad gevestigd hebben.

De gemeente wil onder meer kijken of er meer vergunningen geschrapt kunnen worden. Ook wordt de tevredenheid van zelfstandigen gemeten over de dienstverlening van de gemeente en het ondernemersklimaat in de stad.

reacties (2)

 • Kelder

   

  Helaas voor kelderoutlet te laat de gemeente was genoodzaakt ons bedrijf om zeep te helpen en de hele familie werkeloos te maken waardoor we nog steeds heel veel puin aan het ruimen zijn vooral in deze crisis is dit een hart gelach om je Hooft boven water te houden we hebben nooit vanuit de gemeente iets gehoord

  reageer
 • peter

   

  Dat zouden ze in Lelystad ook moeten doen!!!! dan hebben we gelijk weer werkgelegenheid voor 20 mensen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert