Gemeente: Volgauto's moeten herkenbaar zijn

ZEEWOLDE
Bij een bruifloft of uitvaart in kerkcentrum Open Haven in Zeewolde is het in principe toegestaan om auto's voor het kerkcentrum te parkeren, als ze maar duidelijk herkenbaar zijn als volgauto's.

Dat laat de gemeente Zeewolde weten in reactie op uitlatingen van een uitvaartondernemer.

Die was boos omdat ze er onlangs door de politie op werd aangesproken dat er bij het kerkcentrum auto's stonden waarvan het voor de agent niet duidelijk was of het om volgauto's ging.

reacties (5)

 • Frenky

   

  Zulke mooie auto's waren het niet...

  reageer
 • tja

   

  Niet meer dan normaal. Ik dacht afgelopen zaterdag, eerste indruk, leuk er is een autoshow op het plein. t bleek anders te zijn....

  reageer
 • Meike

   

  Dit lijkt me ook heel normaal. En om dan gelijk te "mekkeren" in de krant vind ik wel heel makkelijk. Die agent deed heel normaal zn werk. Net als zij dat op dat moment deed. Zo makkelijk weer af te geven op de agent. Houd je aan de regels en toon respect naar je medemens, dus ja ook die zo genaamde irritante agenten! Dan zal je het respect ook terug kunnen krijgen.

  reageer
 • Tom

   

  amen!

  reageer
 • Willem '61

   

  Ik vind uitvaardondernemers harde verkopers, welke verre weg staan van hun roeping, zoals wel vaak bij politie het geval is. Die krijgen van mij veel meer respect. Zo zie je maar weer, iemand word een keer gebeld en zoekt direct het nieuws op waarna hij/zij zich direct negatief uitlaat over de politie. Ik vind dat deze ondernemers net als alle andere ondernemers gewoon via de normale weg hun vergunning aanvraagt. Dan krijg je niet van die pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet situaties.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert