Centrum tweede bij verkiezing winkelcentra

ALMERE
Almere Centrum heeft tijdens vastgoedbeurs Provada de tweede plaats behaald bij de verkiezing Beste Winkelcentrum van Nederland 2015.

Stadshart Amstelveen werd eerste en Alexandrium Rotterdam behaalde de derde plaats.

De afgelopen maanden is een jury gaan kijken in ruim 60 grote Nederlandse winkelcentra. Er werd onder meer gekeken naar veiligheid, service en beleving.

reacties (5)

 • Chris

   

  Ben het met enkele reacties eens, Almere Centrum is geen gezellig en warm winkelhart. De bruine kleuren zijn levenloos, het blijft een tochtgat en er is totaal geen sfeer. Er mag wel meer kleur en leven in gebracht worden met een betaalbare parkeerplek. De huren voor deze A locatie houdt kleine interessante ondernemers weg waardoor het log en sfeerloos blijft.

  reageer
 • Pzaal

   

  Ze zijn Amsterdam zeker vergeten heen te gaan?

  reageer
 • nnn

   

  Helemaal mee eens ik zit niet in een rolstoel maar loop erg slecht nou geen doen .veel winkels vanaf de invalide parkeerplaatsen ook niet goed te bereiken

  reageer
 • Karin

   

  Het enige voordeel van Almere vind ik dat de winkels groot zijn, dus veel aanbod. Maar qua beleving? Wanneer dringt het nou eens tot de heren vastgoed door dat vrouwen niet in elke stad dezelfde winkels van landelijke ketens willen! Ik was laatst in Deventer, wat een verademing! Een paar mooie eigen kledingzaken en heel veel leuke, aparte winkeltjes. Daar ga je nog voor je plezier winkelen, in Almere echt niet hoor.

  reageer
 • johan54

   

  Het geeft wel aan wat de kwaliteit van die jury is. Het centrum hier deugd voor geen meter. Probeer maar eens met een rolstoel te winkelen. Gaat je niet lukken met dat heuvellandschap. Een winkelcentrum hoort toegankelijk te zijn voor iedereen en dat is Almere niet. De keus van Amstelveen is begrijpelijk, kom daar ook graag. In almere ga ik graag naar Almere-Buiten. Is ook niks mis mee en mooi gelijkvloers

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert