Twee aanhoudingen tijdens kaartcontrole in de trein

FLEVOLAND
De politie heeft in Flevoland donderdag tijdens een controle in de trein twee mannen aangehouden. De ene man omdat hij de boete van 7.100 euro, een schadevergoeding voor een inbraak, niet had voldaan.

De andere man omdat hij nog 20 dagen de cel in moet voor een poging tot zware mishandeling. De mannen zitten nu achter tralies.

De twee werden gesnapt tijdens een gezamenlijke controle van de NS en de politie.Tijdens de controle werden ook acht zwartrijders beboet. Met dat aantal zijn de NS en politie tevreden, ze zien een duidelijke afname van het aantal zwartrijders sinds poortjes op de stations langs de Flevolijn zijn gesloten.


reacties (4)

 • Jan

   

  Ja, dus? Wat is daar mis mee?

  reageer
 • Martijn

   

  Het zijn geen random controles, er word door NS personeel op geldige vervoerbewijzen gecontroleerd, kunnen ze deze niet tonen en er word daarvoor een kaartje voor de persoon geschreven controleert de politie de gegevens van deze persoon.

  reageer
 • coda

   

  Ja het neemt af ik schrijf me nog blauw maar het neemt af hoor

  reageer
 • .\/\/.

   

  "De twee werden gesnapt tijdens een gezamenlijke controle van de NS en de politie." - ik ben toch wel benieuwd hoe dit juridisch in elkaar steekt. Random controles van de politie in de trein?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert