Scholieren maken tijdschrift over streekproducten

DRONTEN
Zeven leerlingen van het Almere College in Dronten hebben een eigen tijdschrift gemaakt, waarin ze Flevolandse streekproducten promoten. In de eenmalige uitgave staan interviews met producenten van streekproducten, een fietsroute langs diverse bedrijven en recepten.

Het eerste exemplaar werd zaterdag uitgereikt aan burgemeester Aat de Jonge. Dat gebeurde tijdens de streekmarkt in winkelcentrum SuyderSee.

Het tijdschrift FlevoFoodMagazine is onderdeel van de eindopdracht voor het HAVO. De scholieren startten vorig jaar met hulp van CAH Vilentum een eigen onderneming, om zo alvast te leren wat het ondernemersschap inhoudt.

reacties (4)

 • frank patat

   

  Heb je mijn streek friet er ook in zijn staan , aat ?

  reageer
 • K. Ribbers

   

  Dag leerlingen van mij, Jullie hebben een heel mooi en vooral goed product gemaakt. Ik wens jullie dan ook veel succes met de verkoop hiervan. Dit is OOK een promotie van de Flevopolder! Hopelijk wil de tijdschriftenhandel ook meedoen met de verkoop van jullie tijdschrift.

  reageer
 • jan bakker

   

  Erg trieste vertegenwoordiging van enkele bedrijven , jammer weer een gemiste kans om de hele sector op de kaart te zetten ! Nu maar hopen dat het in de verkoop flopt !!!!

 • Alyn

   

  Super leuk! Wat een fantastisch idee en een mooie promotie voor deze bedrijven in Dronten. Actueel, gezonde voeding en recreatief! Gefeliciteerd mannen! Ik ben ook heel benieuwd waar deze verkrijgbaar is. Ik zou er graag gebruik van willen maken.

  reageer
 • KC

   

  waar is het te verkrijgen?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert