Weinig belangstelling voor groenbeheerplan Stadspark

LELYSTAD
Er is weinig belangstelling voor de informatieavonden van de gemeente Lelystad voor het groenbeheerplan. Slechts vijftien mensen lieten zich maandagavond in het Atolplaza bijpraten over de plannen met het Stadspark.

Wethouder John van den Heuvel is desondanks blij met de opkomst, vooral omdat de bewoners die zijn gekomen het park goed kennen. Volgens Van den Heuvel waren de aanwezigen erg geïnteresseerd.

De gemeente heeft plannen om het park terug te brengen naar het originele ontwerp uit 1974. Dat betekent bijvoorbeeld dat veel bomen uit het park verdwijnen.

Bij de ontwikkeling van het beheerplan wordt inwoners gevraagd mee te denken over de visie. Naast het Stadspark heeft de gemeente Lelystad ook een visie opgesteld voor het Bultpark, Wildpark, Kustpark, Voorhofpark en de Hondenkop.

reacties (4)

 • Mars

   

  Mocht het zover komen dan start ik een petitie op om het tegen te gaan.

  reageer
 • Helemaal eens met onderstaand; waarom moet alles zo snel om? Zo oud zijn die bomen nou ook weer niet. En zet dan op z'n minst wat nieuws neer, want het wordt de laatste tijd op meerdere plekken in Lelystad behoorlijk kaal. Ziet er dan niet echt mooi meer uit.

  reageer
 • jADE

   

  Staan er eindelijke mooie grote bomen worden ze weer weg gehaald.

  reageer
 • ikke

   

  "De gemeente heeft plannen om het park terug te brengen naar het originele ontwerp uit 1974" Waarom? Niet alles uit het verleden is beter, toch? Lekker de bomen laten staan.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert