Markerwaarddijk weer open na ongeval

LELYSTAD
De dijk Enkhuizen-Lelystad is dinsdag drie uur lang afgesloten geweest na een ongeval. Bij dat ongeval waren drie voertuigen betrokken en belandde een camper op zijn kant. Twee inzittenden van de camper konden niet zelf uit het voertuig komen. Zij zijn door de brandweer bevrijd.

Volgens de bestuurder van de camper moest hij uitwijken voor een slingerende auto die hem tegemoet kwam. De bestuurder van deze auto was vermoedelijk onwel geworden. Hij is voor controle naar een ziekenhuis gebracht.

Bij het ongeval was ook een personenbus betrokken. Hierin zaten acht ouderen, die een dagje uit gingen. Zij bleven ongedeerd, maar zijn volgens de brandweer wel erg geschrokken.reacties (8)

 • Flevoburger

   

  Het ongeluk gebeurde vlak voor mijn neus. De informatievoorziening had inderdaad even beter gekund ( Niets bij verkeersinfo op de landelijke radiozenders) Als je ziet wat er daar allemaal gebeurde: hulpdiensten waarschuwen, aanrijden meerdere ambulances, brandweer, bergingsauto's ( met een grote kraanwagen) , een veegwagen, een extra wagen om het wegdek schoon te maken en dat allemaal midden op de dijk ( langere aanrijtijd) dan vind ik 3 uur een hele prestatie.....

  reageer
 • dus

   

  dus twitter nemen @politielelystad

  reageer
 • ikke

   

  Sorry hoor wat een manier van communiceren. Ik stel gewoon een vraag? Keren, omrijden enz geen optie als je vlak bij het ongeluk staat en uiteindelijk bijna 3 uur stil staat.lang niet zo erg als wat de mensen allemaal is overkomen. Er werd gewoon weinig info gegeven. Ook niet op andere verkeersinfosites.

  reageer
 • daarom

   

  en daarom volg ik de politie Lelystad op Twitter, actueel en ook grappig nieuws. Snel op de hoogte van gebeurtenissen en dan kan je dus snel omrijden als het nodig is

  reageer
 • mij

   

  lekker kortzichtige reactie weer, je rijdt zelf zeker nooit over de dijk? Als je van te voren weet dat het uren gaat duren keer je om, maar als het minder dan een uur duurt, is het nog altijd sneller om te blijven staan en wachten, dan te keren en via Amsterdam te gaan rijden.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Dick

   

  Nou ik zou zeggen, keer om en ga over Amsterdam. En anders niet klagen.

  reageer
 • ikke

   

  Waarom niet meer info voor de mensen die al 2 uur vast staan op de dijk? Waarneer kunnen zij weer rijden?

  reageer
 • Karel

   

  Als de Markerwaarddijk gesloten is. Waarom staat dat niet op de verkeersinformatie van Omroep Flevoland ?.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert