De vijf leukste uitjes deze zaterdag

FLEVOLAND
Er zijn deze zaterdag 13 juni weer bijzondere activiteiten in onze provincie.

Tijdens de tiende editie van de Dag van de Bouw kunnen mensen kijken bij de aanleg van de Tweede Hollandsebrug bij Almere Poort, de verbouwing van kwekerij de Stadsweiden in Ens en de verbouwing van zwembad 't Bun op Urk.

Het Centraal Orgaan Opvang asielzoekers en VluchtelingenWerk Nederland houden een open dag. De opvanglocaties in Almere, Dronten en Luttelgeest zijn geopend voor het publiek.

Tijdens de Open Winddag worden rondleidingen verzorgd op de bouwlocatie van Windpark Noordoostpolder bij Espel.

In het Stadshart van Lelystad wordt het akoestisch straatmuziekfestival gehouden, waarbij er op verschillende plekken in de stad straatmuzikanten te horen zijn.

Bovendien is het Werelderfgoedweekend waarbij er allerlei activiteiten zijn op en rond het voormalige Zuiderzee-eiland Schokland in Noordoostpolder.

reacties (6)

 • jan.nop

   

  Excuus voor mijn onterechte opmerking dus. Zat om kwart over twaalf te lezen en was bij mij nog niet zichtbaar op de site. Zal komen dat we erg afgelegen wonen en internet hier erg traag is.

  reageer
 • Redactie Omroep Flevoland

   

  Beste Jan, het bericht is om 10:27 geplaatst en alle activiteiten waren zowel 's ochtends en 's middags, het Werelderfgoedweekend ook nog zondag.

  reageer
 • jan.nop

   

  Geweldig deze opsomming geplaatst na de middag. De meeste genoemde activiteiten waren uitsluitend vanmorgen. Graag of 's morgens vroeg, of dat eerder zodat we een keus kunnen maken wat we gaan doen.

  reageer
 • moo

   

  Ja, overgewaaid uit Amerika en nieuw in Flevoland. Lopen, rennen, kruipen, rollen, hoe dan ook, maar wel in een rode jurk. En dit allemaal voor het goede doel. Bewegen tegen kanker. Leuk dat omroep Flevoland hier ook aandacht aan besteed.

  reageer
 • Sean

   

  Red dress run????

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • moo

   

  En niet te vergeten, de Red Dress Run in Emmeloord!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert