Schrijver O'Hanlon woont met kringloopspullen aan het Weerwater

ALMERE
De Britse schrijver en TV maker Redmond O'Hanlon woont sinds woensdag aan de oevers van het Weerwater in Almere. Hij gaat een boek schrijven over de stad en verblijft de komende twee maanden in de voormalige duikschool.

O'Hanlon is na Stephan Sanders en Renate Dorrestein de derde schrijver die tijdelijk in Almere gaat wonen. Het nieuwe boek zal vooral over de natuur gaan. Redmond O'Hanlon schreef eerder wereldberoemde boeken over Borneo en Congo.

In de voormalige duikschool heeft de Brit meubels laten zetten van de kringloopwinkel en hij vertelde bij aankomst dat het een prachtplek is om te schrijven en te genieten van de natuur. De duikschool is onlangs in het bezit gekomen van de provincie en ligt midden op het toekomstige Floriadeterrein. Het pand wordt de komende jaren verbouwd en zal het paviljoen van Flevoland worden.

reacties (3)

 • Antje Ha

   

  Veel inspiratie gewenst! Succes!

  reageer
 • Dame

   

  nou ja zeg een buitenlandse schrijver die onderdak krijgt plus nog eens even ingericht met meubeltjes terwijl er mensen zitten te springen om voorlopige onderdak en wat meubeltjes, ach Almere he ook hier draait alles om geld Bah

  reageer
 • Steven Stedenwijker

   

  Nou en? Gratis pandje, gratis meubeltjes. Kost allemaal niets. De man krijgt waarschijnlijk een mager bedragje voor zijn opdracht.

 • Heer

   

  Nou ja zeg hij komt 2 maanden in een pand wonen dat van de provincie is en dat verbouwd gaat worden en hij zet er meubels van de kringloop winkel in die dan waarschijnlijk gewoon weer terug gaan, wat een kleinzielige reactie BAH

 • Steven Stedenwijker

   

  Hopelijk voor hem is het een beetje geluiddicht. Of hebben we veel Noordelijke winden. Wij zijn benieuwd. Heeft hij daar Internet? Is er een webcam net zoals bij een vogelnest?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert