Celstraf geëist voor ontucht met stiefdochter

LELYSTAD
Justitie eist Acht maanden cel, waarvan vier voorwaardelijk, tegen een man die in 2013 in Lelystad ontucht met zijn 12-jarige stiefdochter zou hebben gepleegd. Het OM wil ook dat de man het slachtoffer 500 euro smartengeld betaalt.

De moeder van het meisje trof op de telefoon van haar partner foto's aan. Hierop stonden de man en haar dochter. Ook was te zien dat er bepaalde handelingen waren verricht. Het meisje heeft daar niets van gemerkt. Wel was ze 's nachts wakker geworden en zag ze de man op haar bed zitten.

Volgens het OM is de man ook schuldig aan het vervaardigen en bezit van veertig afbeeldingen met kinderporno. De verdachte zelf is inmiddels spoorloos. Bij zijn verhoor verklaarde hij dat hij veel drank op had en xtc had geslikt. Daardoor kon hij zich niets meer herinneren.

De rechter doet op 1 juli uitspraak

reacties (4)

 • Jay

   

  dit rechtsysteem is kapot...

  reageer
 • willeMstad

   

  Heeft deze man nog een leeftijd, voornaam en achternaam-initiaal of zit hij ongestoord al bij zijn 'nieuwe' gezinnetje ? Wie het onfatsoen heeft zich niet te melden bij de rechtbank als verdachte de volledige straf geven.

  reageer
 • ...

   

  Ookal zal ze er weinig van hebben gemerkt, dit is verschrikkelijk. Smartengeld van 500 euro voor iets waar ze nog heel erg lang last van zal houden. Belachelijk!!!!

  reageer
 • ikke

   

  Leuke omschrijving: ecstasie........ xtc was sneller getikt :)

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert